02 juli 2020

AIDA Cruises verlengt de onderbreking van het cruiseseizoen tot eind augustus 2020

Gezien de geleidelijke versoepeling voor het reizen binnen Europa, heeft AIDA Cruises er vertrouwen in dat het reisseizoen rond deze zomer kan worden hervat. De voorwaarden voor veilig reizen zijn echter nog niet overal aanwezig, waaronder op veel wereldwijde bestemmingen.

AIDA Cruises vindt het belangrijk dat alle gasten hun vakantie veilig kunnen plannen en verlengt daarom de onderbreking van het cruiseseizoen tot 31 augustus 2020, met uitzondering van enkele vertrekken.

AIDA Cruises heeft nauw en constant contact met alle relevante autoriteiten om te bespreken hoe het cruisen op het juiste moment en onder volledige omstandigheden kan worden hervat. Alle reizen worden uiteraard uitgevoerd onder aangepaste omstandigheden met meer service voor de gast en in overeenstemming met alle aangeboden aanvullende hygiënestandaarden en de regels om contact te vermijden.

Annuleringen

Gasten, van wie de reis niet kan worden uitgevoerd, worden op de hoogte gebracht. Boekingen worden chronologisch verwerkt volgens de vertrekdatum.

AIDA Cruises publiceert alle actuele informatie over de onderbreking van het cruiseseizoen op www.aida.nl.  Daarnaast biedt AIDA alle gasten met een vertrekdatum tot 31 oktober 2020 de mogelijkheid om hun reis eenmalig kosteloos om te boeken tot 3 dagen voor aanvang van de reis.