30 juni 2020

AmaWaterways viert 18e verjaardag met virtueel evenement

Riviercruisemaatschappij AmaWaterways nodigt haar gasten en reisagenten uit om woensdag 1 juli 2020 om 19:30 uur haar 18e verjaardag mee te vieren tijdens een speciaal virtueel evenement. De interactieve festiviteiten vinden plaats op de digitale platforms van de rederij en zullen ongeveer een uur duren. De presentatie is in handen van de oprichters Rudi Schreiner en Kristin Karst en mede-eigenaar en Senior Vice President of Sales Gary Murphy. Er zal worden teruggekeken op de innovaties van de afgelopen jaren, herinneringen worden gedeeld en een vooruitblik op de toekomst waarbij de plannen voor de komende jaren uit de doeken worden gedaan.

“‘Ama’ betekent liefde – liefde voor onze gasten, onze medewerkers, onze bemanningsleden en onze reispartners wiens steun alles is voor ons sinds we AmaWaterways 18 jaar geleden zijn begonnen”, aldus Karst. “Het is prachtig om de waardevolle langdurige samenwerkingen te zien die zijn ontstaan en de mooie herinneringen die de gasten koesteren dankzij de passie die iedereen heeft ingebracht, met name onze geweldige bemanning aan boord van de schepen. We kijken er naar uit om deze mijlpaal te vieren met onze Amafamilie en onze spannende plannen te delen over 3 nieuwe schepen en nieuwe bestemmingen zoals Egypte”.

AmaWaterways werd in 2002 opgericht door riviercruise-pioniers Schreiner, Karst en wijlen Jimmy Murphy. Sinds de oprichting is de vloot van AmaWaterways uitgegroeid tot 25 speciaal ontworpen schepen die de rivieren over de gehele wereld bevaren.

De festiviteiten zijn te zien op Facebook Live via Facebook.com/AmaWaterways en op YouTube via YouTube.com/AmaWaterways.