26 november 2019

Amerikaanse TV-ster Vanna White benoemd tot doopmoeder Carnival Panorama

Carnival Cruise Line heeft de populaire Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en actrice Vanna White benoemd tot doopmoeder van de Carnival Panorama. Ze zal de hoofdrol spelen tijdens de officiële naamceremonie van het nieuwste cruiseschip van de Amerikaanse cruisemaatschappij in Long Beach, Californië op 10 december. White is bekend als hostess voor het televisieprogramma Wheel of Fortune (Rad van Fortuin). In 37 jaar tijd heeft ze al meer dan 7.000 afleveringen opgenomen.

‘Elke avond verwelkomen miljoenen Amerikanen Vanna in hun huis. Ze is geliefd. Geen andere gastvrouw van de spelshow heeft een ster verdiend op de Hollywood Walk of Fame en is opgenomen in de Broadcasting Hall of Fame. Ze heeft ook de beroemdste garderobe op televisie’, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. White ondersteunt met haar eigen lijn garen ook het goede doel St. Jude Children’s Research Hospital, wat ook de support van Carnival heeft.

De Carnival Panorama werd op 1 november opgeleverd door Fincantieri’s scheepswerf in Marghera. Het derde schip in de Vista-klasse is momenteel onderweg naar Long Beach. Na een inaugurele driedaagse cruise op 11 december zal de Carnival Panorama het hele jaar door naar de Mexicaanse Riviera-varen vanaf Long Beach op 14 december. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Puerto Vallarta, Mazatlán en Cabo San Lucas.

 

8 nachten met de Carnival Panorama


Bezoek de parels van Mazatlàn
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Panorama
Vertrekpoort: Los Angeles
Reisduur: 8 nachten
Normale prijs vanaf: 1259.00
Korting: 18 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,032