07 september 2020

Amsterdam keert als Bolette in 2021 weer terug in Nederland

Fred. Olsen Cruise Lines heeft maandag het inaugurele cruiseprogramma van haar nieuwe cruiseschip Bolette, de voormalige Amsterdam van Holland America Line, bekendgemaakt. Het gaat om totaal 34 cruises van begin maart 2021 tot en met eind februari 2022. Het betreffen deels routes die worden overgenomen van de Boudicca maar ook enkele nieuwe cruises.

Het schip dat na het droogdok bij Damen Verolme nu voor anker ligt bij Scheveningen zal, zoals het er nu laat aanzien, op zondag 2
mei 2021 weer onder haar nieuwe naam en in een nieuw jasje in Nederland te bewonderen zijn. Rotterdam is de eerste bestemming vanuit Dover van de 6-daagse ‘Belgian Chocolates & Floral Holland’ cruise. Een dag later staat een bezoek aan Amsterdam op het programma.

De hoofdstad wordt in 2021 ook aangedaan tijdens een 6-daagse ‘Netherlands & Belgium City Break’ cruise vanuit Southampton. Op vrijdag 5 november meert de Bolette na een stop in Antwerpen aan bij de Passenger Terminal Amsterdam. Na een overnachting zal het weer koers zetten naar Engeland.

Dinsdag 15 september 2020 start de verkoop van de eerste cruises van de Borealis, voormalig Rotterdam, voor Fred. Olsen Cruise Lines.