19 maart 2021

Azamara kondigt naam aan van haar vierde schip: Azamara Onward

De ultraluxe cruisemaatschappij Azamara heeft vrijdag de naam en de scheepsoverdracht van haar nieuwe schip, Azamara Onward, bekendgemaakt. De overdracht van het schip, die plaatsvond op 15 maart 2021, valt samen met de overgang van Azamara van Royal Caribbean Group naar investeringsmaatschappij, Sycamore Partners.

“Vandaag markeert een nieuw begin voor Azamara, aangezien we onze capaciteit vergroten en onze reis beginnen als een onafhankelijk cruisebedrijf. Ons prachtige nieuwe schip heeft toegang tot kleinere havens en stelt ons in staat om onze gasten naar nog meer bestemmingen te brengen”, aldus de president van Azamara, Carol Cabezas. “Toen we een unieke naam kozen, realiseerden we ons dat ons vierde schip het begin was van een nieuw avontuur en we kozen een naam die de mooie toekomst viert voor het merk, onze gasten en de industrie als geheel.”

Azamara heeft de naam Azamara Onward gekozen, wat staat voor vooruitgaan in ruimte of tijd. De naam is bedoeld om gevoelens van veerkracht, positiviteit en de eindeloze mogelijkheden van de toekomst op te roepen. Als geheel weerspiegelt de naam het traject van het merk en de reis naar het volgende hoofdstuk.

“Azamara heeft een mooie toekomst en is gepositioneerd om te blijven groeien als een onafhankelijk bedrijf”, aldus Orlando Ashford, Executive Chairman van Azamara. “We kunnen niet wachten om onze trouwe klanten weer te verwelkomen, evenals degenen die nieuw zijn bij het merk, met onze uitgebreide vloot met meer unieke Destination Immersion-programmering en reisroutes.”

Azamara Onward voegt zich bij de bestaande vloot van het merk: Azamara Pursuit, Azamara Journey en Azamara Quest. Het nieuw aangeschafte schip, momenteel aangemeerd in Civitavecchia, zal een uitgebreide renovatie ondergaan om het merk Azamara te weerspiegelen. Azamara Onward zal naar verwachting in 2022 voor haar eerste seizoen door Europa varen.

Cruise met Azamara Quest vanuit Barcelona – 6 nachten


Schip: Azamara Quest
Route: Barcelona / Marseille / Monaco / Portofino / Livorno (Florence / Pisa / Toscane) Livorno (Florence & Pisa) / Livorno (Florence / Pisa / Toscane) Livorno (Florence & Pisa) / Rome (Civitavecchia)
Reisduur: 6 dagen
vanaf:

€ 1,269

Cruise met Azamara Pursuit vanuit Barcelona – 5 nachten


Schip: Azamara Pursuit
Route: Barcelona / Toulon / Saint Tropez / Villefranche (Nice) / Barcelona / Barcelona
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 1,519

Cruise met Azamara Onward vanuit Barcelona – 4 nachten


Schip: Azamara Onward
Route: Barcelona / Saint Tropez / Villefranche (Nice) / Toulon / Barcelona
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 639