12 mei 2021

Carnival verlengt annuleringen met een maand tot eind juli 2021

Carnival Cruise Line meldde deze week dat zij toch de annuleringen weer verlengt. De Amerikaanse rederij annuleert alle afvaarten tot 30 juli 2021.

Gasten van wie de cruises zijn geannuleerd, komen in aanmerking voor een oplossing naar keuze. Gasten kunnen kiezen uit een toekomstig cruisetegoed (FCC) en boordtegoed (OBC) of een volledige terugbetaling.

“We blijven constructieve gesprekken voeren met de CDC, maar hebben nog steeds veel vragen die onbeantwoord blijven. Als rederij werken we er hard aan om het cruisen vanuit de VS te hervatten en te voldoen aan de CDC-richtlijnen ”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Het geduld en begrip van onze gasten stellen we oprecht op prijs en we zullen zo snel mogelijk aanvullende informatie delen.”

Concretere plannen voor herstart

Carnival hoopt te beginnen met afvaarten op drie schepen vanuit Florida en Texas, waaronder Carnival Vista en Carnival Breeze vanuit Galveston en Carnival Horizon vanuit Miami. Verder wil Carnival graag nog Alaska bezoeken. Mocht dat door kunnen gaan, dan zal de Carnival Freedom vanuit Seattle gaan varen.