30 juni 2020

Celestyal Cruises kondigt cruisestop aan tot begin maart 2021

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat ze een cruisestop afkondigen tot maar liefst begin maart 2021. Als reden geven ze aan dat het onduidelijk is wat de reisrestricties de komende maanden zullen zijn die door de Europese Unie wordt opgelegd.

Leslie Peden, chief commercial officer van Celestyal Cruises: “Aangezien het hoogseizoen bij ons van de lente tot de herfst loopt, waren we optimistisch dat we onze cruiseactiviteiten later deze zomer zouden kunnen hervatten. Gezien de heersende onzekerheid over reisbeperkingen van onze grootste internationale bronmarkten, in combinatie met de voortdurende discussies bij de Europese Unie over de gezondheidsprotocollen die van toepassing zullen zijn op cruiseactiviteiten in de EU, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de hervatting van de cruiseactiviteiten uit te stellen tot het normale lenteseizoen volgend jaar.”

Voor al gemaakte boekingen voor deze periode, biedt rederij Celestyal Cruises een Future Cruise Credit aan van 120%. Ze kunnen deze inwisselen tot eind december 2021 voor een cruise tot en met eind december 2022.