29 september 2020

Celestyal Experience nieuwste schip van Celestyal Cruises

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip in de vloot, Celestyal Experience, vanaf maart volgend jaar zal gaan varen. De voormalige Costa neoRomantica gaat 8-daagse cruises maken met stops in Griekenland (Athene en Rhodos), Turkije (Kusadasi), Israël (Ashdod), Egypte (Port Said) en Cyprus (Limassol). Een maand later schakelt het nieuwe vlaggenschip over op een 8-daagse route naar Athene, Rhodos, Kreta, Santorini, Milos, Mykonos en Kusadasi.

Later in het seizoen zal de Celestyal Experience de “Eclectic Aegean”-route varen, een reis van 8 dagen die de historische stad Thessaloniki, de toegangspoort tot het land van Alexander de Grote, introduceert als een nieuwe inschepingshaven. Naast de hoogtepunten van een overnachting in Istanbul en de ‘hangende kloosters’ van Meteora omvat deze route ook een bezoek aan de plek
van het oude Troje.

De Celestyal Experience heeft een capaciteit van maximaal 1.800 gasten in 789 hutten, waarvan 166 met balkons. De Celestyal Experience, die onlangs een uitgebreide renovatie heeft ondergaan, bevat 4 restaurants, 7 bars en lounges, twee zwembaden, twee jacuzzi’s, een beachclub, een casino, een bibliotheek, een zonnedek en een uitgebreide spa op 2 dekken. Nieuw zijn de Wellness Spa hutten die onbeperkt toegang geven tot het wellness en spa gedeelte.

Cruises met Celestyal Cruises zijn boekbaar bij: