13 juni 2020

Cocktail recepten van droombestemmingen van NCL

Norwegian Cruise Line (NCL) deelt graag vier heerlijke recepten van cocktails om alvast in de stemming te komen voor een cruise naar wish-list waardige droombestemmingen zoals de Mexicaanse Riviera, Hawaii en Bermuda in 2021 of 2022. De cocktails bestel je normaal alleen bij een gezellige barman of barvrouw op één van de 17 schepen van NCL, maar de cocktails zijn nu ook gemakkelijk thuis te maken. Met de handige tutorials staat jouw Smoked Peach Margarita, Wiki Rum Punch, Rasberry Guava Mojito of Rebellious Fish binnen een handomdraai op tafel, proost!

Smoked Peach Margarita

Een cruise langs de Mexicaanse kust met Norwegian Bliss staat volledig in het teken van plezier en avontuur: kajakken, ziplinen, duiken, relaxen en cocktails drinken op het strand en het proeven van de traditionele Mexicaanse keuken. Een van de meest iconische drankjes langs de Mexicaanse kust is de Margarita. Elke slok van NCL’s zoete Smoked Peach Margarita neemt je voor even mee naar de prachtige witte stranden en de helderblauwe zee met een fijn zomers briesje van de Mexicaanse kust. Bekijk hieronder hoe je zelf een Smoked Peach Margarita maakt. Zin om extra uit te pakken? Maak dan ook NCL’s Guacamole van restaurant Los Lobos. Chef Christian Pratsch laat je hier stap voor stap zien hoe je de lekkerste guacamole maakt.

 

 

Wiki Rum Punch

 

Zeg Aloha en droom onder het genot van NCL’s Wiki Rum Punch van de watervallen, actieve vulkanen, zwarte, groene en witte zeestranden, historische locaties en de ongerepte natuur van Hawaii. Tijdens een zevendaagse cruise met Pride of America vaar je van en naar Honolulu met overnachtingen op zowel Maui als Kauai. Bekijk hier hoe je NCL’s Wiki Rum Punch maakt en geniet op een zomerse avond in de tuin of op het balkon van de zonsondergang onder het genot van deze tropische cocktail.

Rebellious Fish

NCL breekt als innovator al meer dan 53 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. Onder het genot van NCL’s signature cocktail, Rebellious Fish, stippel je jouw ideale cruisevakantie uit via www.ncl.com. Bij NCL krijg je met het Freestyle Cruising Concept namelijk de vrijheid en flexibiliteit om jouw ideale vakantie vorm te geven. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner of entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Fun fact: op het tapijt in de gangen van de cabins zie je kleine visjes die allemaal dezelfde kant op zwemmen, behalve één vis. Rebels! Bekijk hieronder hoe je de fruitige en tropische Rebellious Fish cocktail maakt:

 

 

 

Rasberry Guava Mojito

Snorkelen tussen de zeeschildpadden, varen op een catamaran, de Crystal Caves vol geologische wonderen ontdekken, de Bermudadriehoek bezoeken tijdens een excursie of roze zandkastelen bouwen op Horseshoe Bay Beach, het kan allemaal tijdens de Bermuda cruise met Norwegian Encore. Om alvast in de stemming te komen voor deze onvergetelijke cruise, zet je je favoriete summer vibes playlist op, leun je achterover en geniet je van een Rasberry Guava Mojito. Het is één van de meest favoriete cocktails aan boord en hier zie je hoe je de cocktail zelf thuis maakt.