08 juli 2019

Cruises met Norwegian Cruise Line in 2020

Cruiserederij Norwegian Cruise Line is gestart met de verkoop van cruises voor 2020. Zo maakt de Norwegian Jade in 2020 cruises naar de Griekse eilanden en Italië. De Norwegian Spirit cruiset in 2020 naar Japan en de Norwegian Sun vaart naar Alaska.

De Norwegian Jade maakt in 2020 cruises naar de Griekse eilanden

Azië-cruises met de Norwegian Spirit

Na een complete, miljoenen dollars kostende renovatie in januari 2020, keert Norwegian Spirit terug naar Azië om daar een reeks indrukwekkende routes te varen. Van 9 mei tot en met 21 december 2020 maakt het schip 9- tot 15-daagse cruisereizen waarbij de hoogtepunten van deze regio worden bezocht, inclusief vier nieuwe havens. Het gaat om Beppu, Kumamoto, Niigata en Nagoya in Japan. Met Norwegian Spirit staan er ook overnachtingen in Tokyo en Kyoto (Osaka) in Japan, Shanghai in China en in Hongkong gepland.

Tijdens deze unieke routes krijgen passagiers de kans om de Olympische Zomerspelen van Tokio in Japan te bezoeken en de mooie herfstkleuren van Taipei in Taiwan te zien. Maar je kunt ook de grootste tempel van Shanghai, de Longhuatempel, bezoeken. Of over de Chinese Muur te lopen en de Verboden Stad en het Tiananmenplein in Beijing in China te bezoeken; of over de liefdesrivier in Kaohsiung in Taiwan te varen.

Alaska cruises met Norwegian Cruise Line

Na een onderbreking van drie jaar keert Norwegian Sun op 21 mei 2020 terug naar Alaska en gaat daar samen met Norwegian Bliss, Joy en Jewel cruises uitvoeren. Met reizen van 9 tot 12 dagen gaat het schip vanuit Seattle de meest uitgebreide routes varen die de maatschappij in deze regio uitvoert. Sitka, Glacier Bay, de Hubbard-gletsjer, Holkham Bay, Juneau en Ketchikan in Alaska worden aangedaan en er wordt ook een bezoek gebracht aan Victoria in British Columbia. Passagiers krijgen een volle dag de tijd Icy Strait Point te verkennen. Dit is een van de mooiste natuurbestemmingen in Alaska.

In april 2018 onderging Norwegian Sun een volledige renovatie in het kader van het renovatieprogramma Norwegian Edge. Doel van dat programma is de bestaande Norwegian-vloot op het niveau te brengen van de nieuwe Norwegian Edge. De hutten en publieke ruimtes werden gerenoveerd en het schip heeft drie nieuwe eet- en entertainmentgelegenheden: Los Lobos Cantina, de Bliss Ultra Lounge en de Spinnaker Lounge.

Cruisen met de Norwegian Jade

Vanaf 8 september 2020 vaart de Norwegian Jade voor verschillende 10- tot 11-daagse enkele cruises naar de Griekse eilanden, Italië en rond de Middellandse Zee, die vertrekken vanuit of aankomen in Barcelona, Spanje, Venetië, Italië, of Athene (Piraeus), Griekenland. Het is de eerste keer dat de maatschappij deze laatstgenoemde stad als thuishaven heeft.

Deze routes doen veel havens aan en bieden pasagiers twee verschillende thuishavens om te verkennen. Bovendien kun je iedere dag een nieuwe bestemming ontdekken met stops in Monte Carlo in Monaco; Florence/Pisa (Livorno), Rome (Civitavecchia), Napels en Messina in Italië; Olympia (Katakolon), Santorini, Rhodos en Mykonos in Griekenland; en Kusadasi in Turkije.

Cruises Norwegian Cruise Line in 2020 boeken

Leuke aanbiedingen van cruises met Norwegian Cruise Line in 2020 en 2019 vind je onder dit artikel.

7 nachten met de Norwegian Joy


Ervaar Royal Naval Dockyard, Bermuda met Norwegian Cruise Line
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Joy
Vertrekpoort: New York
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1593.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 876

7 nachten met de Norwegian Bliss


Geniet van het stralende Holkham Bay met Norwegian Cruise Line
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Bliss
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1509.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 830

7 nachten met de Norwegian Pearl


Ervaar het magische Haifa (Jeruzalem)
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Pearl
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1409.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 775