24 december 2019

Crystal Endeavor succesvol uitgedokt bij MV Werften

De Crystal Endeavor, het nieuwe expeditieschip van Crystal Cruises, kwam afgelopen weekend voor de eerste keer in aanraking met water bij het succesvol uitdokken uit de bouwhal van Genting’s Duitse scheepsbouwer MV Werften in Stralsund.

’s Werelds grootste Polar-klasse schip (19.800 brutoton) wordt volgens planning in januari 2020 opgeleverd. Na diverse charters en evenementen zal het in augustus 2020 vertrekken voor haar maiden voyage vanuit het Japanse Tokyo.

Het 164 meter lange schip krijgt een capaciteit van 200 passagiers, die worden gehuisvest in 100 suites varierend van 28 tot 105 vierkante meter. Het zijn daarmee de ruimste suites in het expeditiecruisen, met balkon en butlerservice voor elke suite.

Tot de andere voorzieningen behoren o.a. 6 restaurants, een volledige spa, fitnessruimte en een zonnedek met zwembad. Het schip is verder uitgerust met de laatste navigatietechnologie, een mini-onderzeeboot, helicopter en zodiacs.

In haar 2020-seizoen zal het jacht expeditiereizen varen door Japan en het Russische Verre Oosten; Antarctica via de Rosszee; Nieuw Zeeland en Tasmanie; Australie en het Great Barrief Reef; en Borneo, Indonesie en de Filippijnen.

In 2021 voegt de Crystal Endeavor de sub-Antarctische eilanden van Nieuw-Zeeland toe; Alaksa en de Aleutiaanse eilanden; Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk; Canarische Eilanden, Atlantische Oceaan en Zuid-Amerika toe aan haar repertoire evenals een exclusieve reis door de zelden bereisde Northeast Passage.

Zie onderstaande video voor beelden van het uitdokken:

 

 

 

Cruisereizen
Cruisetravel
Cruisewinkel
Zeetours

 

7 nachten met de Seven Seas Explorer


Bezoek het mooie Sitka
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Explorer
Vertrekpoort: Anchorage
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 6184.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 5,009

15 nachten met de Norwegian Jade


Bezoek het stralende Belfast
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Jade
Vertrekpoort: Amsterdam, Nederland
Reisduur: 15 nachten
Normale prijs vanaf: 2700.00
Korting: 43 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,539

26 nachten met de Riviera


Verken de parels van Melilla
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Riviera
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 26 nachten
Normale prijs vanaf: 5424.00
Korting: 13 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 4,719