16 oktober 2020

Disney Cruise Line vaart naar Hawaii, Caribisch gebied en Mexico in voorjaar 2022

Disney Cruise Line heeft haar programma voor begin 2022 bekendgemaakt. De rederij keert terug naar Hawaii en andere tropische bestemmingen. De cruises duren van 11 dagen tot kortere cruises naar de Bahamas, het Caribisch gebied of Mexico. Je kunt vertrekken uit New Orleans, Galveston, (Texas), San Diego, Miami en Port Canaveral in Florida.

Hawaii

De Disney Wonder keert terug naar Hawaii voor twee bijzondere 11-daagse cruises: een cruise van Honolulu naar Vancouver op 26 april 2022 en van Vancouver naar Honolulu op 6 mei 2022. Cruisereizigers ontdekken de stranden van Waikiki, verkennen Maui en de tropische tuinen en watervallen van Kaui.

 

Caribisch gebied

Vanuit Florida vertrekken diverse cruises van de Disney Fantasy, Disney Dream (beide vanuit Port Canaveral) en Disney Magic (Miami). Alle schepen bezoeken op hun cruise het magische privé eiland van Disney, Castaway Cay.

  • De Disney Fantasy vaart 7-daagse en 8-daagse West- en Oost-Caribische cruises. De Disney Dream doet de kortere 4- en 5-daagse cruises naar Nassau en Castaway Cay.
  • Vanuit Miami maakt de Disney Magic 5- en 6-daagse cruises ook naar de Bahama’s en het westelijk deel van het Caribisch gebied.
  • De Disney Wonder vaart vanuit Galveston en New Orleans naar het westelijk Caribisch gebied en naar Key West in Florida.

Mexico

Vanuit San Diego zal de Disney Wonder in maart en april gaan varen naar Baja, Mexico, een strandbestemming op een schiereiland met turqoise water en witte stranden. Disney biedt 3-, 5- en zesdaagse cruises aan met onder andere ook een bezoek aan Cabo San Lucas in Mexico of Catalina Island, een tropisch eiland.