11 november 2019

Eerste beelden familiehut op nieuw E-Motion schip A-ROSA River Cruises

A-ROSA River Cruises heeft de eerste beelden getoond van de nieuwe familiehutten die debuteren op haar nieuwe innovatieve ‘E-Motion’ schip dat in de lente van 2021 wordt opgeleverd. Het riviercruiseschip, dat op de Rijn zal gaan varen, is vanaf het begin ontworpen met het oog op familie- en multi-generatievakanties.

De grote familiehutten van 28 vierkante meter, die geschikt zijn voor maximaal vijf personen, beschikken over een ruim tweepersoonsbed, een slaapbank en twee stapelbedden, compleet met kijkgaten en gordijnen voor de kleintjes. Er zal ook een aparte speelruimte, een badkamer met douche en twee wastafels, en een apart toilet zijn. De rederij is ook van plan om in elke hut een speelgoedkist te plaatsen met voor de leeftijd geschikt speelgoed voor de kleine gasten. De hutten komen te liggen in een speciaal familiegedeelte, naast de kinderclub.

 

A-ROSA’s nieuwe schip zal worden uitgerust met diverse innovatieve familievoorzieningen waaronder een apart kinderzwembad naast een groot zwembad op het zonnedek, een speciale kinderclubkamer aan boord het restaurant heeft een kindergedeelte waar jonge gasten, indien gewenst, samen met vriendjes kunnen eten.

Het schip zal ook beschikken over 119 royale standaardhutten van 21 vierkante meter met een woonkamer die gescheiden is van de slaapkamer inclusief een ruime badkamer en groot balkon met zitplaatsen voor twee. Er zullen ook 7 balkonsuites van 26 vierkante meter beschikbaar zijn, gelegen in een apart gedeelte voor suites. De suites hebben televisies die kunnen worden gedraaid zodat gasten kunnen kiezen of ze vanuit hun bed of de bank kijken.

42 nachten met de Regatta


Geniet van een 42-daagse cruise naar Singapore
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Regatta
Vertrekpoort: Singapore
Reisduur: 42 nachten
Normale prijs vanaf: 9038.00
Korting: 24 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 6,869

14 nachten met de Carnival Pride


Cruise met Carnival Cruise Line naar het fascinerende Baltimore
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Pride
Vertrekpoort: Baltimore
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1815.00
Korting: 11 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,615

9 nachten met de Norwegian Sky


Cruise met Norwegian Cruise Line naar het prachtige Panama-Stad
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Sky
Vertrekpoort: Panama City
Reisduur: 9 nachten
Normale prijs vanaf: 1822.00
Korting: 32 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,239