06 mei 2020

Holland America Line schrapt alle Alaska, Europa en Canada-cruises in 2020

Holland America Line heeft bekendgemaakt haar cruisestop, vanwege de aanhoudende reisbeperkingen in verband met het coronavirus te verlengen. Alle cruises in Alaska, Europa en Canada/New England in 2020 worden geannuleerd.

Daarnaast zal de Amsterdam haar 79-daagse Grand Africa Voyage vanuit Boston, Massachusetts naar Fort Lauderdale met vertrek op 3 oktober 2020 niet doorgaan. Holland America Line had eerder al alle 2020 Land+Sea Journeys geannuleerd, waarbij een cruise in Alaska wordt gecombineerd met een tour over land naar Denali en de Yukon.

“Terwijl we door deze ongekende en uitdagende tijden blijven navigeren, is de beste beslissing op dit moment om onze pauze in cruise-operaties te verlengen tot het najaar”, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Hoewel dit zeer teleurstellend is en we onze gasten nooit in de steek willen laten, zullen we zodra het zinvol is weer cruisen en onze gasten de onvergetelijke reiservaringen bezorgen waar ze van blijven dromen.”

De rederij laat weten dat alle passagiers en reisagenten automatisch op de hoogte worden gebracht als hun cruise wordt geannuleerd. Holland America Line geeft verder aan de wereldwijde gezondheidssituatie te blijven volgen en te evalueren wanneer de beste tijd is om weer te gaan cruisen.