23 januari 2020

Holland America Line stelt ambassadeur aan

Holland America Line heeft voor het eerste een heuse ambassadeur benoemd. Het gaat om Seth Wayne, een Amerikaanse tv-presentator uit Seattle met een passie voor cruisen. Hij zal als reporter fungeren in de video’s “HAL Aboard” waarin onder andere een blik achter de schermen wordt geworpen.

Bij Holland America Line gaat hij de titel dragen van directeur communicatie en content. Hij zal verhalen delen op social media en andere kanalen van de rederij. Ook gaat hij uiteraard meevaren aan boord en op deze manier zijn ervaringen laten zien, ook die van andere gasten en het personeel aan boord.

“De manier waarop we contact maken met onze fans verandert, en terwijl we zochten naar nieuwe, boeiende manieren om ons verhaal te vertellen, realiseerden we ons dat we een rol moesten creëren die niet bestond in onze branche,” zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “We zijn verheugd over een dynamisch en gepassioneerd talent zoals Seth om ons nieuwe concept te helpen ontwikkelen en hosten, wat ons een rijkere en persoonlijkere dialoog met consumenten en reisadviseurs zal geven. Seth al jaren een vriend van Holland America Line. We zijn er trots op hem nu een lid van onze familie te noemen.”

Reis-agent en weerman

Wayne begon zijn carrière als cruise-reisagent, daarna werd hij onder andere weerman bij een ochtendshow en reisreporter, met veel aandacht voor het cruisen. Inmiddels heeft hij bijna 100 cruises gemaakt.

“Er is geen twijfel dat mensen op zoek zijn naar meer achtergronden van hun reis, met name de informatie ‘achter de schermen’ en advies die je rechtstreeks krijgt van collega-ontdekkingsreizigers,” aldus Wayne. “Ik ben ontzettend enthousiast om deze verhalen tot leven te brengen voor Holland America Line. Er zijn miljoenen verhalen te vertellen – en samen gaan we de zeeën bevaren.”

Je kunt Seth volgen op:

Facebook: Seth Wayne Holland America Line
Twitter: @SethonHAL
Instagram: @SethWayne

22 nachten met de Sirena


23-daagse cruise met de Sirena vanuit Southampton (Londen)
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 22 nachten
Normale prijs vanaf: 6794.00
Korting: 22 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 5,299

7 nachten met de ms Nieuw Amsterdam


Cruise met Holland America Line naar het mooie Fort Lauderdale
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Nieuw Amsterdam
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 996.00
Korting: 6 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 936

8 nachten met de Diamond Princess


Ervaar het waanzinnige Ishinomaki
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Diamond Princess
Vertrekpoort: Tokio
Reisduur: 8 nachten
Normale prijs vanaf: 1776.00
Korting: 12 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,563