13 oktober 2020

Holland America Line’s Culinary Council viert 10-jarig bestaan

Maandag was het 10 jaar geleden dat de Culinary Council van Holland America Line werd gelanceerd. In de afgelopen 10 jaar heeft de Culinary Council een grote invloed gehad op de menu’s aan boord van de cruiseschepen van de rederij. Elk lid houdt toezicht op een gebied dat past bij hun specialiteit.

Jonnie Boer is de Nederlandse afgevaardigde in de Culinary Council. De sterrenkok brengt de smaken van zijn restaurant De Librije aan boord tijdens geselecteerde afvaarten via Taste of De Librije-avonden in de Pinnacle Grill.

Hoofd van de Culinary Council is Rudi Sodamin. Hij houdt toezicht op alle aspecten van dineren aan boord naast Rudi’s Sel de Mer. David Burke verbetert het menu in de Pinnacle Grill door eigentijdse smaken en nieuwe kenmerkende recepten toe te voegen; Kristen Kish toont Franse en Italiaanse tradities in de eetzaal; Andy Matsuda leidt het sushi-aanbod in Lido Market, Tamarind en Nami Sushi; Ethan Stowell verwerkt de smaken van Alaska en de Pacific Northwest op schepen die in die regio varen, en zijn recepten staan op alle schepen op de New York Pizza en Lido Market; en Jacques Torres is verantwoordelijk voor de chocoladedesserts en de Chocolate Surprise Dessert Parade.