09 juli 2019

MSC Armonia vanuit Miami ook naar privé-eiland MSC Cruises

Het cruiseschip MSC Armonia zal haar komende winterseizoen (november 2019 tot en met april 2020) vanuit haar thuishaven Miami starten met haar maiden call aan Ocean Cay MSC Marine Reserve. Het nieuwe privé-eiland van MSC Cruises is op dat moment net een week open. De MSC Armonia zal als verrijking van haar routes wekelijks een bezoek brengen aan Ocean Cay.

‘Terwijl we onze aanwezigheid in de regio blijven uitbreiden hebben we de routes van de MSC Armonia verrijkt om onze gasten een nog intensievere Caribische ervaring aan te bieden’, aldus de CEO van MSC Cruises Gianni Onorato. ‘Ocean Cay MSC Marine Reserve wordt een van de hoogtepunten, met een bezoek van 14 uur. Gasten hebben hierdoor voldoende tijd om dit prachtige eiland en de omringende wateren te ontdekken en ervan te genieten, zowel overdag als in de avond’.

Het recent gerenoveerde MSC Armonia zal ook andere bestemmingen in de Westelijke Caribbean bezoeken waaronder drie havens in Jamaica, Costa Maya aan de Caribische kust van Mexico en George Town op de Kaaimaneilanden. Volgend zomerseizoen (april tot november 2020) zal Key West in Florida weer een vast onderdeel worden van de route van de MSC Armonia.

Het nieuwe privé-eiland van MSC Cruises met de MSC Armonia bezoeken? 

Zie de aanbiedingen onder aan dit artikel !

 

17 nachten met de MSC Armonia


Vaar met het MSC Armonia naar Marseille
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Armonia
Vertrekpoort: Marseille
Reisduur: 17 nachten
vanaf:

€ 989

18 nachten met de MSC Armonia


Cruise met MSC Cruises naar San Juan
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Armonia
Vertrekpoort: Genua
Reisduur: 18 nachten
vanaf:

€ 1,039

16 nachten met de MSC Armonia


Vaar langs het charmante St. John's
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Armonia
Vertrekpoort: Barcelona
Reisduur: 16 nachten
vanaf:

€ 919