20 augustus 2019

MSC Cruises in 2020 met 2 cruiseschepen actief in Zuid-Afrika

MSC Cruises heeft dinsdag bekendgemaakt dat het in het cruiseseizoen 2020/2021 twee cruiseschepen naar de kust van Zuid-Afrika zal brengen. Het wordt de eerste keer dat twee verschillende klassen van MSC-schepen actief zullen zijn in Zuid-Afrika, de MSC Opera (Lirica-klasse) en de MSC Musica (Musica-klasse). De Mediterraanse rederij heeft hiertoe besloten om nog beter te voldoen aan de groeiende vraag naar cruisereizen in deze regio de afgelopen jaren.

Vanaf december 2020 krijgt de MSC Opera Kaapstad als thuishaven. Het voegt zich bij de MSC Musica die vanaf november vanuit Durban gaat varen. Beide schepen zijn in 2014 volledig gerenoveerd als onderdeel van het Renaissance-programma van de cruisemaatschappij. Samen zullen de schepen meer dan 60 cruises gaan aanbieden in het vaargebied. De twee schepen zullen afwisselende routes varen waardoor cruisereizigers nog meer keuze hebben.

Hoogtepunten van de routes zijn Pomene Bay in Mozambique, een zee-safari ervaring compleet met eigen strandclub (MSC Pomene Safari Beach Club, exclusief voor MSC-gasten), Portuguese Island, een klein onbewoond eiland gelegen tussen de Afrikaanse kust en de Indische Oceaan, Maputo, de hoofdstad van Mozambique en Port Elizabeth in Zuid-Afrika.

Wil je niet zo lang wachten om Zuid-Afrika per cruise te verkennen dan kan je nog dit seizoen mee met de MSC Orchestra. Ze zal daar haar eerste reis varen in november. Vanuit Durban staan er 4, 5, 6 en 12-daagse cruises gepland langs de Zuid-Afrikaanse kust

 

15 nachten met de MSC Orchestra


16-daagse cruise vanaf Lissabon
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Orchestra
Vertrekpoort: Buenos Aires
Reisduur: 15 nachten
vanaf:

€ 719

25 nachten met de MSC Orchestra


Geniet van een droomcruise met het MSC Orchestra
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Orchestra
Vertrekpoort: Hamburg
Reisduur: 25 nachten
vanaf:

€ 1,279

22 nachten met de MSC Orchestra


De pracht van het fascinerende La Coruña
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Orchestra
Vertrekpoort: Le Havre
Reisduur: 22 nachten
vanaf:

€ 1,119