07 september 2019

MSC Cruises introduceert eerste kristallen hut op zee

MSC Cruises breidt haar langdurige samenwerking met Swarovski verder uit met de introductie van de eerste hut op zee die is versierd met Swarovski-kristallen. De nieuwe hut, ontwikkeld in samenwerking met Swarovski en De Jorio Design, is gelegen in het luxueuze MSC Yacht Club op het nieuwe cruiseschip MSC Bellissima.

Hut 16081 is vanaf medio november te boeken. Het bevat 700.000 individuele kristallen, waaronder gekristalliseerde meubels zoals nachtkastjes, dressoirs, de salontafel en op maat gemaakte kandelaars aan de wand. De hut is van buitenaf eenvoudig te herkennen dankzij de versierde nummering van de deur.

Bijzonder is dat de prijs van de kristallen hut dezelfde zal zijn als de andere accommodaties in de MSC Yacht Club, het schip-in-een-schip concept van de Mediterraanse cruisemaatschappij. Geinteresseerden worden daarom aangeraden om de hut ruim vantevoren te boeken.

Ook op de rest van de MSC Bellissima is er genoeg bling-bling te vinden. Volgens MSC-traditie bevindt zich centraal op het schip een trap met 96 treden waarin 61.000 Swarovski kristallen zijn verwerkt. Verder heeft de MSC Yacht Club een kristalhelder behang en is een op maat gemaakt kristallen LED-display ingebouwd in het ontwerp van de Champagne Bar op dek 7.

Wil jij deze nieuwe kristallen hut boeken op de MSC Bellissima? Hieronder staan een paar leuke aanbiedingen.

9 nachten met de MSC Bellissima


10-daagse reis aan boord van het MSC Bellissima
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Bellissima
Vertrekpoort: Tokio
Reisduur: 9 nachten
vanaf:

€ 899