18 juli 2019

MSC Cruises onthult meer details over Ocean Cay

MSC Cruises heeft vandaag een nieuwe video van haar exclusieve Bahamaanse eilandbestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve uitgebracht, voordat haar eerste gasten later dit jaar arriveren.

De nieuwe video neemt kijkers mee voor een gedetailleerd overzicht van het eiland, dat exclusief is voor gasten van MSC Cruises als onderdeel van de vaarroutes in het Caribisch gebied.  Op slechts 65 mijl van de kust van Miami, Florida, ligt Ocean Cay MSC Marine Reserve, een voormalige industriële zandwinningslocatie, welke is gerestaureerd tot een ongerept stuk land in de Bimini-keten van eilanden in de westelijke Bahama’s.

De eerste gasten zullen het eiland betreden op 9 november 2019, het privé-eiland en het zeereservaat zullen gasten onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van hun omgeving met witte zandstranden, prachtig blauw water en weelderig groen van de Bahama’s. Gasten kunnen de hele dag en avond van het schip naar het eiland en v.v. om te profiteren van alle faciliteiten zowel aan boord als aan wal.

 

 

In de video zie je de belangrijkste gebieden van het eiland, waaronder:

  • Unieke stranden van het eiland, waaronder het strand van de Great Lagoon: gelegen in een baai in het midden van het eiland. Dit is het grootste strand en biedt een oase met ondiep, kristalhelder water, perfect om te zwemmen en watersporten.
  • De iconische vuurtoren: een opvallend 30 m hoge toren met een bar in Hemingway-stijl en een terras waar gasten kunnen genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee, een cocktail drinken en genieten van livemuziek. Na zonsondergang kunnen gasten een ??adembenemende lichtshow bekijken.
  • Seakers Food Court: een buffetrestaurant met vers bereide maaltijden bestaande uit een verscheidenheid aan internationale culinaire tradities.
  • ijssalon: een ijssalon en een café welke een breed scala aan ijs-smaken en koffiedrankjes serveert, de perfecte afkoeling op slechts een korte wandeling van het nabijgelegen strand.

Ocean Cay is gebaseerd op een diepe toewijding aan ecologische principes – overtuigingen die alles bepalen, van hoe locaties worden gebouwd, tot hoe het eiland wordt bestuurd, tot de soorten activiteiten op het eiland.

Een van de prioriteiten voor MSC Cruises op Ocean Cay is de restauratie van het koraal. Een integraal onderdeel van het maritieme ecosysteem, koraal, moet worden beschermd omdat ze de biodiversiteit waarborgen, een habitat voor het leven in zee vormen en de kustlijnen beschermen.

Vanaf november 2019 zullen alle schepen van MSC Cruises vanuit Miami bij Ocean Cay aanmeren als onderdeel van de Caribische vaarroutes.

Wil je ook één van de eersten zijn op dit eiland vanaf 9 november 2019?

Vanaf november 2019 varen schepen van MSC Cruises vanuit Miami naar Ocean Cay als onderdeel van de Caraïbische routes. Deze zijn boekbaar bij:

 

7 nachten met de Marina


Maak een droomcruise naar Tallinn
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Marina
Vertrekpoort: Stockholm
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 2675.00
Korting: 35 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,739

7 nachten met de Marina


In 8 dagen naar Kopenhagen
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Marina
Vertrekpoort: Kopenhagen
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 2521.00
Korting: 33 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,689

12 nachten met de Marina


13-daagse droomcruise vanuit Oslo
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Marina
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 5079.00
Korting: 25 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 3,809