06 november 2019

MSC Cruises start verkoop Wereld Cruise 2022 met MSC Poesia

MSC Cruises heeft de route van haar Wereld Cruise 2022 bekendgemaakt. De MSC Poesia zal gedurende 117 dagen vijf continenten en 43 havens in 24 landen aandoen. Tijdens de gehele reis van 5 januari tot 1 mei zullen er 9 stops zijn met overnachting. De verkoop is woensdag van start gegaan exclusief voor leden van MSC Voyagers Club, het loyaliteitsprogramma van de Mediterraanse cruisemaatschappij. Op 9 december start de vrije verkoop.

In januari 2022 kan er op 4 plekken in Europa worden opgestapt voor de wereldcruise: Civitavecchia, Barcelona en Marseille. Na stops in Lissabon, Funchal en Kaapverdie zet het koers naar Zuid-Amerika waar o.a. overnachtingen staan gepland in Rio de Janeiro en Buenos Aires. Ook Chili en Peru zullen worden bezocht waar gasten Machu Picchu en de Amazone jungle kunnen verkennen. De reis gaat verder via Paaseiland, Tahiti, Cook Eilanden en de Pitcairneilanden.

‘Down Under’ kunnen de passagiers van de MSC Poesia zich verheugen op bezoeken aan Nieuw-Zeeland en Australie met o.a. een overnachting in Sydney. Andere bestemmingen in de regio die worden aangedaan zijn Nieuw-Caledonie, Vanuatu en Papoea Nieuw-Guinea. De terugweg verloopt via Azie met stops in Indonesie, Singapore en Maleisie. Na Sri Lanka staat er een overnachting gepland in Mumbai in India. Via het Suezkanaal gaat het weer terug naar Europa via Oman en Jordanië.

14 nachten met de MSC Poesia


Cruise naar Pointe-à-Pitre via Pointe-à-Pitre
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Poesia
Vertrekpoort: Pointe-à-Pitre
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1431.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,159

14 nachten met de MSC Poesia


Málaga aanschouwen met het MSC Poesia
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Poesia
Vertrekpoort: Marseille
Reisduur: 14 nachten
vanaf:

€ 829

18 nachten met de MSC Poesia


Maak een droomcruise naar Cádiz
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Poesia
Vertrekpoort: Marseille
Reisduur: 18 nachten
vanaf:

€ 789