18 februari 2020

MSC Cruises wijzigt ‘Grand Voyage’ van MSC Bellissima

MSC Cruises heeft de route van de MSC Bellissima “Grand Voyage”, die op 21 maart van de Golf naar Azië vaart, gewijzigd.

De gewijzigde “Grand Voyage”-route, van 21 maart tot 18 april, annuleert de havens van Shenzhen, het Chinese vasteland; Hong Kong; en Keelung; Taiwan, en voegt daarmee Laem Chabang / Bangkok Thailand; Phu My / Ho Chi Minh-stad; Vietnam, evenals een extra dag in Kobe, Japan toe aan de route. Bovendien zal de MSC Bellissima nu ook op Sir Bani Yas Island, Verenigde Arabische Emiraten aanmeren, in plaats van Khor Fakkan, Verenigde Arabische Emiraten.

Om de gezondheid en veiligheid van haar gasten en bemanning wereldwijd te beschermen, heeft MSC Cruises op 24 januari een reeks voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus dat in China is ontstaan. Ondanks het feit dat er geen gevallen van het coronavirus aan boord van één van de schepen van MSC Cruises zijn geconstateerd, zijn de volgende aanvullende maatregelen getroffen om de gezondheid en het welzijn van alle gasten en bemanning te waarborgen.

Gasten die aan een cruise beginnen, worden verzocht rekening te houden met het volgende:

  • Iemand die de afgelopen 30 dagen voorafgaand aan de cruise naar, vanuit of via China, Hong Kong of Macau heeft gereisd, of heeft bezocht of een tussenlanding heeft gemaakt binnen deze gebieden, zal toegang tot het schip worden geweigerd. Dezelfde regels zijn ook van toepassing op hun reisgenoten;
  • Passagiers met tekenen of symptomen van ziekte zoals koorts (=38 ° C / 100,4 ° F), koude rillingen, hoesten of ademhalingsmoeilijkheden zullen tevens toegang tot het schip worden geweigerd. Deze regel is ook van toepassing op hun reisgenoten;
  • Iedereen die binnen 14 dagen voor het inschepen nauw contact heeft gehad met, of heeft geholpen met het zorgen voor iemand die gediagnosticeerd is met het coronavirus, of die momenteel onderworpen is aan gezondheidsmonitoring voor mogelijke blootstelling aan het coronavirus, zal toegang tot het schip worden geweigerd;
  • MSC Cruises zal preboarding screening blijven uitvoeren om deze preventieve maatregelen uit te voeren;
  • Op alle MSC Cruise-schepen zijn extra hygiënische maatregelen van kracht;
  • Passagiers met een Chinees paspoort die de afgelopen 30 dagen niet vanuit of door China, Hong Kong of Macau zijn gereisd en die in goede gezondheid verkeren, hebben toegang tot het schip. De autoriteiten in bepaalde landen staan ??houders van een Chinees paspoort echter tijdelijk niet toe om naar hun grondgebied te reizen. Op de publicatiedatum mogen houders van Chinese paspoorten niet reizen naar: Singapore, Taiwan, Maleisische havens en Thailand. Let op: deze lijst kan veranderen op basis van toekomstige gewijzigde overheidsvoorschriften.

De bovengenoemde maatregelen en beslissingen waaronder het wijzigen van de route van MSC Bellissima, zijn genomen in het belang van de veiligheid en het welzijn van de passagiers en bemanningsleden van MSC Cruises.

8 nachten met de MSC Bellissima


Geniet van een droomcruise met het MSC Bellissima
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Bellissima
Vertrekpoort: Tokio
Reisduur: 8 nachten
vanaf:

€ 1,049

9 nachten met de MSC Bellissima


Ontdek het avontuurlijke Busan
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Bellissima
Vertrekpoort: Tokio
Reisduur: 9 nachten
vanaf:

€ 1,099

7 nachten met de MSC Bellissima


8-daagse cruise vanaf Shanghai
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Bellissima
Vertrekpoort: Shanghai
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 1,029