27 september 2019

MSC onthult details van festiviteiten voor MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft meer details bekend gemaakt van de overhandiging en doop van de MSC Grandiosa. Op 31 oktober 2019 zal het schip in St. Nazaire overgedragen worden aan rederij MSC Cruises waarna de festiviteiten beginnen voor de reiswereld. Zo komt het schip twee dagen in Rotterdam (4 & 5 november) en zal ze meerdere dagen in Hamburg te zien zijn, waar ook de doop plaats vindt op 9 november. De MSC Grandiosa ligt  in totaal 5 dagen, van 6-10 november, in Hamburg.

Blauw

Ter ere van de doop zal de haven van Hamburg blauw verlicht gaan worden. Net als tijdens de afgelopen jaren tijdens Hamburg Cruise Days.  Lichtartiest Michael Batz heeft de Blue Port voor het eerst in 2008 ontworpen en inmiddels doen 20 plekken in de haven mee aan dit unieke lichtspektakel. De kleur blauw zal een rol gaan spelen in de festiviteiten. Bovendien staat blauw voor de kleur van de oceanen waar MSC zorg voor draagt en respecteert. De MSC Grandiosa is uitgerust met twee nieuwe technologische ontwikkelingen waaronder een emissie reductie systeem. Daarmee wordt 90% van de stikstof-oxiden omgezet in het schadeloze water en tikstof. Nieuw is bovendien ook een geavanceerd afvalwater behandelingssysteem met vrijwel geen impact op de omgeving.

Inauguratie cruises

Na de doop vaart de MSC Grandiosa naar de Middellandse Zee waar ze vanaf 23 november 8-daagse cruises zal maken vanaf Genua, Civitavecchia, Palermo, Valetta, Barcelona en Marseille met meerdere opstaphavens. De MSC Grandiosa is het eerste schip in de Meraviglia Plus klasse. Vergelijkbaar zijn de MSC Meraviglia (2017) en de MSC Bellissima (2019) die in de Vista klasse het levenslicht zagen. Net als op deze schepen, zal de Grandiosa een prachtige promenade hebben met een 93 meter lang LED plafond, winkels en restaurants. Nieuw is onder andere restaurant Il Campo en twee nieuw ontworpen shows bij Cirque du Soleil at Sea.

Hieronder vind je een aantal leuke cruises met de nieuwe MSC Grandiosa

 

14 nachten met de Sky Princess


Vaar met de Sky Princess naar Fort Lauderdale
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Sky Princess
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1705.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,381

14 nachten met de Caribbean Princess


15-daagse droomcruise vanuit Fort Lauderdale
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Caribbean Princess
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 1540.00
Korting: 4 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,478

12 nachten met de Royal Princess


Vaar langs het spectaculaire Dunedin
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Royal Princess
Vertrekpoort: Auckland
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 1288.00
Korting: 28 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 927