17 augustus 2019

MS Amera feestelijk gedoopt Bremerhaven

Het MS Amera is vrijdagmiddag 16 augustus gedoopt in een zonnig Bremerhaven. Na een droogdok verblijf van 6 weken is de voormalig Prinsendam omgetoverd in een Phoenix Reisen schip voor 835 passagiers. Bij Blohm+Voss zijn vele ruimtes opgeknapt en bovendien álle hutten nieuw ingericht. Ook zijn er nieuwe hutten bij gekomen.

De doop vond plaats op de kade bij het Columbus Cruise Center Bremerhaven. Met achter de Amera de Mein Schiff 5 van TUI Cruises. In de buurt, nog geen kilometer verderop, ligt de Albatros momenteel in een dok voor één week. Toevalligerwijze het ‘zusje’ van de Amera. De schepen zijn niet hetzelfde, wel hebben beide schepen een gezamenlijk een verleden voor Royal Viking Line als Royal Viking Sea (Albatros) en de Royal Viking Sun (de Amera).

Tijdens de ceremonie genieten de passagiers van diverse optredens van een Shantykoor. Ook neemt het damestrio de Hamburger Perlen het publiek mee op een maritieme muziekreis door de tijd. Tot slot zijn enkele artiesten van de Amera op het podium uitgenodigd om hun acrobatiek te laten zien.

7 nachten met de MS Deutschland


Geniet van een 8-daagse cruise naar Bremerhaven
Rederij: Phoenix Cruises

 

Meer info

Schip: MS Deutschland
Vertrekpoort: Bremerhaven
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1065.00
Korting: 9 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 969

28 nachten met de Amadea


Bezoek het sensationele Mindelo
Rederij: Phoenix Cruises

 

Meer info

Schip: Amadea
Vertrekpoort: Nice
Reisduur: 28 nachten
vanaf:

€ 4,364

21 nachten met de Amadea


Ontdek het indrukwekkende Japan, Zuid-Korea en China
Rederij: Phoenix Cruises

 

Meer info

Schip: Amadea
Vertrekpoort: Hongkong
Reisduur: 21 nachten
vanaf:

€ 5,431