27 januari 2020

Meer focus op duurzaamheid in Costa Group met komst Rossella Carrara

De Costa Group legt met de komst van de nieuwe Vicepresident Duurzaamheid, Rossella Carrara, meer nadruk op haar focus op duurzaamheid. Zij is per 14 januari jl. aangesteld als Costa Group Vice President External Relations and Sustainability.

In haar nieuwe functie is Rossella Carrara verantwoordelijk voor communicatie, duurzaamheidsbeleid en public relations voor Costa Cruises in Europa. Rossella rapporteert direct aan de President, Neil Palomba. Ook heeft ze de strategische communicatie voor Costa Group in haar portefeuille, in coördinatie met Group CEO Costa Group and Carnival Asia, Michael Thamm. Gelet op het belang van de Costa Crociere Foundation voor de reputatie van Costa en voor haar maatschappelijke betrokkenheid zal dit ook deel uitmaken van Rossella Carrara’s taakstelling.

Zichtbaarder worden

“De komst van Rossella brengt ons managementteam een relevante ervaring van hoog niveau”, aldus Michael Thamm. “Omdat ons bedrijf blijft groeien en het leidend is de cruisesector in Europa en Azië willen we onze zichtbaarheid vergroten op de markten waar we actief zijn en de vele baanbrekende initiatieven die Costa heeft ontwikkeld communiceren. Tegelijkertijd willen we de samenwerking met onze belangrijkste belanghebbenden versterken. Ik ben ervan overtuigd dat Rossella ons kan helpen om deze doelstellingen te bereiken.”

Rossella Carrara heeft meer dan twintig jaar ervaring als strategisch adviseur bij toonaangevende multinationals en in verschillende sectoren. Voordat ze bij Costa aan de slag ging was zij adjunct-directeur van APCO Worldwide in Italië. Hier was ze verantwoordelijk voor public affairs, relatiemanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en communicatie, zowel nationaal als internationaal. Daarvoor was ze als Senior Director bij Burson Marsteller gefocust op crisiscommunicatie.

Gedurende de laatste 15 jaar van haar carrière, waarin ze nauw met Costa heeft samengewerkt in verschillende communicatie- en public affairs-projecten, heeft Rossella een gedetailleerde kennis van het bedrijf en de cruisesector opgedaan. Daarbij werkte ze nauw samen met Costa’s partnerbedrijven zoals Fincantieri, San Giorgio del Porto, Chantier Naval de Marseille en met de brancheorganisaties CLIA en Confitarma.

Costa Cruises nam in december het duurzame LNG schip Costa Smeralda in de vaart.

22 nachten met de Costa Magica


23-daagse cruise vanaf Pointe-à-Pitre
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 22 nachten
Normale prijs vanaf: 1205.00
Korting: 37 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 759

20 nachten met de Costa Magica


La Romana ontdekken met de Costa Magica
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 20 nachten
Normale prijs vanaf: 1057.00
Korting: 32 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 719

21 nachten met de Costa Magica


Maak een droomcruise naar La Romana
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Savona
Reisduur: 21 nachten
Normale prijs vanaf: 1087.00
Korting: 32 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 739