05 september 2019

National Geographic Expeditions cruises nu ook op Ponant schepen

National Geographic kent vrijwel iedereen. Al dan niet van tv, prachtige magazines of boeken. Ze organiseert al jarenlang ook diverse expeditiereizen op cruiseschepen. Bij elke reis gaat er een National Geographic expert, bijvoorbeeld een fotograaf, geschiedkundige of marine bioloog mee. Uniek is dat een gedeelte van de winst van National Geographic teruggaat naar het National Geographic Society, een fonds die onder andere zorgt voor natuurbehoud, wetenschap en educatie over de natuur.

Welke schepen varen voor National Geographic?

National Geographic maakt voor hun expeditiereizen dit jaar voor het eerst gebruik van de luxe schepen van Ponant. Deze zeer luxe én duurzame expeditieschepen voor slechts 184 passagiers, maken een aantal exclusieve expeditiereizen voor National Geographic. Deze reizen vinden plaats langs bestemmingen op alle continenten. Van Antarctica tot het Caribisch gebied, de Amazone, Alaska, Spitsbergen en Australië. Zo worden bijvoorbeeld Le Laperouse, Le Lyrial, Le Soleal en de gloednieuwe Le Dumont d’Urville ingezet.

Boekbaar in Nederland

De expeditiecruises én andere expeditiereizen van National Geographic zijn sinds begin van dit jaar boekbaar in Nederland, bij Avila Reizen. Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van Avila Reizen: “Wij zijn uiteraard erg trots te zijn aangesteld als eerste officiële agent van National Geographic Expeditions in Europa. Deze expedities passen perfect bij waar Avila Reizen voor staat: ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel.”

7 nachten met de Le Lyrial


Cruise met Ponant naar het verrassende Venetië
Rederij: Ponant Cruises

 

Meer info

Schip: Le Lyrial
Vertrekpoort: Venetië
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 4013.00
Korting: 20 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 3,210

8 nachten met de Le Bougainville


Ontdek Baie Sainte Anne met Ponant
Rederij: Ponant Cruises

 

Meer info

Schip: Le Bougainville
Vertrekpoort: Victoria
Reisduur: 8 nachten
Normale prijs vanaf: 4118.00
Korting: 15 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 3,500

7 nachten met de Le Lyrial


Geniet van een droomcruise met de Le Lyrial
Rederij: Ponant Cruises

 

Meer info

Schip: Le Lyrial
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 3758.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 3,570