04 juli 2019

Nieuwe excursies voor Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises heeft 65 nieuwe excursies onthuld voor Middellandse en Noord-Europese cruises. De unieke excursies die ontwikkeld zijn in samenwerking met lokale touroperators zijn exclusief voor gasten die meevaren tijdens het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor in 2020. In 2021 worden de excursies toegevoegd aan de rest van de schepen uit de Regent Seven Seas Cruises vloot.

Tot de nieuwe excursies behoort o.a. ‘Akoestische Flamenco en de Mijnen’ in Spanje. Deze tour neemt gasten mee naar een flamenco-optreden in de Agrupa Vicenta-mijn, een oude mijn die deel uitmaakt van de rijke industriële geschiedenis van het gebied, dat teruggaat tot meer dan 2000 jaar geleden, de tijd van de Carthagers en Romeinen.

Er is ook een ‘Bezoek de Ambelonas Wijngaard’ excursie in Griekenland. Gasten kunnen op Corfu wijnen en biologische hapjes proeven waarna ze naar het landgoed van Ambelonas worden gereden waar ze een rondleiding krijgen door de wijngaard van de eigenaren van het landgoed om meer te weten te komen over de geschiedenis van het wijn maken in de regio.

In Montenegro biedt Regent een ‘Mossel proeverij met speedboot’ aan, die gasten meeneemt door de Boka baai naar het eilandje Our Lady of the Rocks. Daar aangekomen proef je zoetwatermosselen op een commerciële mosselkwekerij.

Meer dan de helft van de 65 excursies zijn inbegrepen in de cruiseprijs bij Regent Seven Seas Cruises. De anderen zijn beschikbaar tegen extra kosten. Zo is de mosselproeverij excursie beschikbaar voor $129 dollar per persoon.

 

7 nachten met de Seven Seas Explorer


Bezoek het mooie Sitka
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Explorer
Vertrekpoort: Anchorage
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 6165.00
Korting: 16 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 5,179

12 nachten met de Seven Seas Navigator


13-daagse cruise vanaf Bridgetown
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Navigator
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 4409.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 4,189

35 nachten met de Seven Seas Mariner


Vaar met de Seven Seas Mariner naar Singapore
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Mariner
Vertrekpoort: Singapore
Reisduur: 35 nachten
Normale prijs vanaf: 20220.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 19,209