11 februari 2020

Nieuwe expeditiecruises bij Hurtigruten vanuit Hamburg, Bergen en Dover

Hurtigruten zal vanaf 2021 meer expeditiecruises gaan aanbieden op de schepen MS Maud, MS Otto Sverdrup en MS Eirik Raude. Dit zijn allen volledig gerenoveerde Hurtigruten hybride schepen. Gedurende het gehele jaar zullen er 12 – en 15-daagse reizen worden uitgevoerd met de 3 volledig geupgrade expeditieschepen.

De schepen vertrekken gemakkelijk vanuit Hamburg, Dover en Bergen. Vanuit deze steden gaan de expeditiecruises het gehele jaar langs de Noorse kust. In de wintermaanden ga je op zoek naar het Noorderlicht en in de zomer kan je genieten van de Arctische zon.

Wat is inclusief?

Bij deze Hurtigruten expeditiecruises is veel inbegrepen. Zo zijn de drankjes bij de maaltijden inclusief, evenals de Wifi. Fijn is dat er geen fooiensysteem aan boord gehanteerd wordt. Bij deze 5 soorten expeditiecruises langs de Noorse kust zijn bovendien ook de excursies inbegrepen! Denk dan aan de kabelbaan in Bergen, een culturele wandeling, bustour, het bijwonen van een concert en een bezoek aan de Noordkaap. Daarnaast heeft elke cruise een optioneel excursieprogramma die je apart kunt bijboeken.

Hamburg en Dover

Hamburg en Dover zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of trein.

  • Het MS Maud (de ex-Trollfjord) vaart van mei tot en met september vanuit Hamburg een 15-daagse Noordkaap route met o.a. het minder vaak bezochte Hjørundfjord. Vanaf €4899.
  • Vanuit Dover gaat MS Maud in de wintermaanden naar het Noorderlicht ook richting de Noordkaap. Deze 15-daagse cruise is beschikbaar vanaf €4243.

Bergen

Het Noorse Bergen bereik je gemakkelijk met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam.

  • De Otto Sverdrup en de Eirik Raude varen vanuit Bergen naar de Noordkaap en terug, van mei tot en met september. In 12 dagen ga je naar unieke landschap van de Vesterålen, Lofoten en de Noordkaap. Vanaf €3599.
  • In de wintermaanden (jan/feb en okt-dec) cruisen de Otto Sverdrup en de Eirik Raude ook vanuit Bergen naar de Noordkaap maar ligt de focus op de ‘jacht’ naar het Noorderlicht. Daarnaast bezoek je uiteraard prachtige dorpen en fjorden. Vanaf €3099.
  • In maart en april varen de Otto Sverdrup en de Eirik Raude echte wintercruises met veel winteractiviteiten. Vanaf €3599.

7 nachten met de Symphony of the Seas


In 8 dagen naar Miami
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Symphony of the Seas
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1063.00
Korting: 25 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 797

11 nachten met de Norwegian Pearl


Ga mee op de Norwegian Pearl naar Miami
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Pearl
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 11 nachten
Normale prijs vanaf: 2149.00
Korting: 47 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,139

14 nachten met de Seabourn Ovation


Cruise met Seabourn naar Kotor
Rederij: Seabourn

 

Meer info

Schip: Seabourn Ovation
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 9999.00
Korting: 25 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 7,499