16 november 2019

Noordam terug uit droogdok met o.a. Billboard Onboard

Het cruiseschip Noordam van Holland America is sinds vorige maand weer terug in de vaart na een 14-daagse droogdok. Het middelgrote schip dat plek biedt aan bijna 2.000 passagiers kreeg een flinke opfrisbeurt als onderdeel van het renoveringsprogramma van de rederij waar 300 miljoen dollar mee gemoeid is. De werkzaamheden vonden van 29 september tot en met 13 oktober plaats op de Seaspan Victoria Shipyard in Canada.

De meest opvallende nieuwe toevoeging is Billboard Onboard in het entertainmentgedeelte Music Walk, naast de reeds aanwezige B.B. King’s Blues Club en Lincoln Center Stage. In samenwerking met Billboard is een ruimte gecreëerd waarbij twee pianisten de tophits van de afgelopen 50 jaar spelen.

Tevens nieuw is de Fujifilm Wonder Photo Shop, een nieuwe interactieve fotowinkel waar gasten souvenirs van hun cruise kunnen personaliseren. Daarnaast hebben diverse publieke ruimtes een nieuwe look, meubilair en tapijt gekregen zoals de Pinnacle Grill, Pinnacle Bar, The Dining Room, Neptune Lounge en Explorations Cafe.

Ook alle hutten zijn onder handen genomen met nieuw meubilair op het balkon, nieuwe (slaap)banken en een nieuwe interactieve televisie met gratis toegang tot films. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd in de suites met o.a. nieuwe meubels, tapijt, wandbekleding, USB-stopcontact en LED-leeslampjes bij het bed en nieuwe inrichting van de badkamers.

Andere aanpassingen zijn de verbeterde behandelkamers en hydropool in de Greenhouse Spa, nieuwe apparatuur in de fitnesszaal en nieuwe gokkasten in het Casino. Tot slot is de Sports Court omgebouwd tot een Pickleball Court. Pickleball is een sport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert.

Eind 2020 staat alweer een volgende droogdok gepland voor de Noordam om het schip nog verder te verbeteren. In de planning staat o.a. de introductie van de Gallery Bar met een bijzondere mix van kunstwerken en een nieuwe gameroom voor families genaamd High Score! met een video-arcade, Skee-Ball, air-hockey, tafelvoetbal, bordspellen en een kantelbaar labyrinth en Explorations Central in de Crow’s Nest.

7 nachten met de Grandeur of the Seas


Cruise met Royal Caribbean® naar het stralende Baltimore
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Grandeur of the Seas
Vertrekpoort: Baltimore
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1095.00
Korting: 1 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,084

10 nachten met de Carnival Miracle


11-daagse cruise naar Skagway
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Miracle
Vertrekpoort: San Francisco
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1504.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,218

9 nachten met de Norwegian Jade


10-daagse reis naar Amsterdam
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Jade
Vertrekpoort: Amsterdam, Nederland
Reisduur: 9 nachten
Normale prijs vanaf: 1968.00
Korting: 35 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,279