05 oktober 2020

Norwegian Cruise Line Holdings ltd. verlengt annulering cruises

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., het moederbedrijf van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, kondigt vandaag een verlenging aan van haar eerder uitgestelde cruisereizen. De aankondiging is van toepassing op alle cruises van de drie Norwegian cruisemerken die gepland staan voor vertrek tussen 1 en 30 november 2020. Het bedrijf doet er samen met de wereldwijde overheid, gezondheidsinstanties en haar eigen “Healthy Sail Panel” – dat bestaat uit een groep kundige experts – alles aan om de nodige stappen te zetten ter bescherming van zowel de passagiers als de crew en lokale bevolkingen.

Klanten die momenteel een boeking open hebben staan in het genoemde tijdsbestek bij Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden gevraagd om contact op te nemen met hun reisadviseur of met de betreffende rederij voor meer informatie.

19 januari 2021

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. verlengt annulering cruises

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises voor alle cruisemerken. De opschorting van de annulering geldt voor alle cruises van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tot en met 30 april 2021.

NCLH zegt te blijven werken aan het onderhoudsplan voor de terugkeer van cruises, om te voldoen aan de vereisten van het Framework for Conditional Sailing Order, uitgegeven door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Daarnaast blijft de holding samenwerken met de federale overheid, wereldwijde gezondheidsorganisaties en deskundigen van het Healthy Sail Panel om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

Cruisereizigers die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.