17 juni 2020

Norwegian Cruise Line Holdings verlengt cruisestop tot eind september

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH),  waaronder de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises vallen, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises met een vertrekdatum tussen 1 augustus en 30 september 2020 voor alle cruisemerken.

Reizen in september naar Alaska vanaf Seattle zijn niet geannuleerd. NCLH annuleert ook bepaalde reizen tot en met oktober 2020, inclusief cruises naar Canada en New England, vanwege reis- en havenbeperkingen.

NCLH blijft samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de federale overheid en wereldwijde gezondheidsorganisaties om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen. Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.