07 augustus 2019

Norwegian Cruise Line breidt entertainment uit met SIX: de musical

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft vandaag aangekondigd dat SIX, de veelgeprezen Britse popmusical over de zes vrouwen van Henry VIII, dit jaar zijn debuut maakt op Norwegian Bliss, Breakaway en Getaway.

Van Tudor koninginnen tot popprinsessen, SIX vertelt het historische verhaal van de zes vrouwen van Henry VIII. Alle hoofdrolspeelsters staan op het podium om hun verhaal te vertellen en om hun identiteit te heroveren. De productie, bestaande uit levendige optredens en muziek van een volledig vrouwelijke band, vertaalt 500 jaar liefdesverdriet naar een viering van 21e eeuw girlpower.

Lachen, zingen en dansen

“De hilarische en krachtige optredens van de hoofdrolspeelsters zullen de gasten hypnotiseren en hen al lachend, zingend en dansend het theater doen verlaten,” zei Kevin Bubolz, Managing Director van Norwegian Cruise Line Europe. “SIX is een goed voorbeeld van het buitengewone entertainment dat wij aan boord van onze innovatieve vloot hebben; wij zijn erg trots deze waanzinnige musical aan onze line up toe te voegen.”

Broadway entertainment

De musical ging tijdens het Edinburg Fringe Festival in 2017 in première en is in de lente van 2020 op Broadway te zien. Het verhaal is geschreven door de jonge en ambitieuze toneelschrijvers Toby Marlow en Lucy Moss, en geproduceerd door Andy en Wendy Barnes van Global Musical Theatre Company. De bekroonde tekstschrijver George Stiles, de vooraanstaande West End producent Kenny Wax en impresario Kevin McCollum werkten ook mee aan de productie.

SIX is op 1 september 2019 voor het eerst te zien op Norwegian Bliss, gevolgd op Norwegian Breakaway op 10 november 2019 en Norwegian Getaway op 23 april 2020.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn al te boeken vanaf €489

 

7 nachten met de Norwegian Joy


Ervaar Royal Naval Dockyard, Bermuda met Norwegian Cruise Line
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Joy
Vertrekpoort: New York
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1593.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 876

7 nachten met de Norwegian Bliss


Geniet van het stralende Holkham Bay met Norwegian Cruise Line
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Bliss
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1509.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 830

7 nachten met de Norwegian Pearl


Ervaar het magische Haifa (Jeruzalem)
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Pearl
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1409.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 775