07 april 2021

Norwegian Cruise Line lanceert docuserie over de terugkeer naar het cruisen

Terwijl de voorbereidingen zijn getroffen voor de herstart met de eerste cruises die gepland staan vanaf 25 juli 2021 uit Griekenland, kondigt Norwegian Cruise Line (NCL), vandaag de première van de docuserie ‘EMBARK – The Series’ aan. Dit is een docuserie die de langverwachte cruise-comeback van de rederij beschrijft. De eerste aflevering, van de vijf, is vanaf 16 april beschikbaar via www.ncl.com/embark.

Wat zie je in EMBARK?

‘EMBARK – The Series’ is onderdeel van NCL’s content-rijke platform ‘EMBARK with NCL’, en omvat:

EMBARK – The Series: De eerste aflevering van de nieuwe docuserie, “Great Cruise Comeback”, debuteert op 16 april. Deze geeft een kijkje in de herlancering van NCL’s vloot van 17 schepen. De aflevering focust zich op de maatregelen voor een gezonde en veilige terugkeer naar het cruisen. Zo zie je gesprekken met leidinggevenden, waaronder Norwegian Cruise Line Holdings President en CEO, Frank Del Rio en President en CEO van NCL, Harry Sommer.

De eerste aflevering biedt een exclusieve blik op de voorbereidingen van NCL voor de herstart van cruises van deze zomer. Waaronder de ontwikkelde technologie om het instapproces te verbeteren, hoe de bemanning en entertainers aan boord van NCL het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Zie ook hoe deze tijdelijke pauze kleine bedrijven en gewaardeerde partners heeft beïnvloed, waaronder de in Miami gevestigde en iconische distilleerderij, Wynwood Brewing Company. De bijna 30 minuten durende aflevering zal beschikbaar zijn via www.ncl.com/embark vanaf 16 april.