06 januari 2020

Norwegian Encore van Norwegian Cruise Line vernieuwd met heel veel entertainment

Wij delen graag foto's van de Norwegian Encore dat in november 2019 in de vaart kwam voor ca. 4200 passagiers. De zeer kleurrijke boegschildering is van de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo.

 

Ontspanning

De Norwegian Encore is het zusje van de Norwegian Joy en Norwegian Bliss. Als derde schip biedt de Norwegian Encore ook een kartbaan aan bovenop het schip. Als je nog niet genoeg hebt van een paar ritjes ($15), kan je daarnaast lasergamen ($10) of los gaan in het Galaxy Pavillion waar je allerlei VR spelen, simulator ($8) en een escaperoom terugvindt.

In het theater van de Norwegian Encore wordt onder andere Kinky Boots ten tonele gebracht.

 

Bars & Lounges

Op de dekken 6,7 en 8 zijn diverse bars, restaurants en winkels. Een hele mooie lounge zit op dek 15 de Observation Lounge met een prachtig uitzicht aan de voorkant, gelukkig zorgt NCL ervoor dat ook ‘reguliere’ passagiers van het uitzicht aan de voorkant van het schip kunnen genieten.

 

Restaurants

Een cruise bij Norwegian Cruise Line kenmerkt zich door veel mogelijkheden bij het dineren. Je bent vrij om te doen wat je zelf wilt. Uiteraard staan 1 van de 3 hoofdrestaurants tot je beschikking: de Main Dining Room, Savor Restaurant en Taste Restaurant. Daarnaast is er volop keuze in het buffetrestaurant Garden Café bij het zwembad op dek 16. Je kunt ook 24 uur per dag terecht in The Local Bar & Grill.

Betaalde opties zijn er volop: Mexicaans, Italiaans, een steakhouse, BBQ restaurant, een Frans restaurant, American Diner (allemaal per item geprijsd) en een Teppanyaki restaurant ($39).

 

Zwembaden

Op dek 16/17 zijn twee zwembaden met een kids-aqua park en diverse glijbanen. Wil je exclusief zonnen? Ga dan naar de Vibe Beach Club op 19. (1 week ca  $209) Er zijn luxe ligbedden, loungebanken, een bar en vers fruit/lekkernijen. Waterplezier heb je in de hottubs of een neveldouche.

 

Hutten en The Haven

De Norwegian Encore heeft veel keuze uit huttypes. Solo-reizigers kunnen een 1-persoonshut boeken en mogen daarbij gebruik maken van de Studio Lounge dat fungeert als ‘huiskamer’.

The Haven is het exclusieve complex voor suitegasten met een eigen lounge, zwembadcomplex, restaurant en zonnedek.

 

De Norwegian Encore vaart het gehele jaar door eerst vanuit Miami en later vanuit New York.