28 oktober 2019

Norwegian Spirit wordt voor 100 miljoen dollar gerenoveerd

Norwegian Cruise Line heeft maandag bekendgemaakt dat het cruiseschip Norwegian Spirit begin volgend jaar een uitgebreide renovatie zal ondergaan. De upgrade maakt onderdeel uit van het moderniseringsprogramma The Norwegian Edge van de Amerikaanse rederij. De Norwegian Spirit gaat op 2 januari 2020 voor maar liefst 40 dagen in droogdok in het Franse Marseille. Het gehele project zal ongeveer 100 miljoen dollar gaan kosten.

Als de Norwegian Spirit terug in de vaart komt zal het beschikken over 14 nieuwe ruimtes, meer hutten en een grotere Mandara Spa. Er worden nieuwe gratis eetgelegenheden geintroduceerd waaronder een extra hoofdrestaurant Taste; het 24-uurs eetcafe The Local Bar & Grill; het buffetrestaurant Garden Café, de Great Outdoors Bar en de Waves Pool Bar. De Bliss Ultra Lounge en Spinnaker Lounge (met de Humidor Cigar Lounge) maken hun debuut.

Het kinderwaterpark Splash Academy wordt vervangen door de retreat Spice H2O (alleen voor volwassenen) dat zal worden uitgerust met twee nieuwe bubbelbaden en een speciale bar die ’s avonds verandert in een entertainmentplek. De Mandara Spa wordt twee keer zo groot met een ontspanningsruimte met verwarmde ligstoelen, een nieuwe jacuzzi, een sauna, een stoombad en watertherapie-faciliteiten. Verder wordt de Pulse Fitness Center uitgebreid.

Andere nieuwigheden op de Norwegian Spirit worden het Italiaans restaurant Onda by Scarpetta, dat deze maand haar debuut bij Norwegian Cruise Line maakt op haar nieuwste cruiseschip Norwegian Encore, en een moderne boegschildering op de romp.

De Norwegian Spirit zal volgend jaar februari het droogdok verlaten om daarna koers te zetten naar Azie, Afrika en Europa. Het wordt het eerste schip van Norwegian Cruise Line dat Bali, Jakarta en Surabaya (Indonesie), Beppu, Kumamoto, Nagoya en Tokyo (Japan), Taipei (Taiwan) en Yangon (Myanmar) zal aandoen.

Na 2 20-daagse cruises naar Griekenland, Israel, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia) en Seychellen, Madagascar en Zuid-AFrika vanuit Dubai staan er bestemmingsrijke reizen gepland naar Zuid-Oost Azie, China en Japan vanuit Singapore, Hong Kong, Tokyo en Yokohama in 2020.

10 nachten met de Norwegian Spirit


11-daagse reis aan boord van de Norwegian Spirit
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Spirit
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2298.00
Korting: 50 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,149

12 nachten met de Norwegian Spirit


Geniet van het magnifieke Alicante met Norwegian Cruise Line
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Spirit
Vertrekpoort: Lissabon
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 2724.00
Korting: 49 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,389

9 nachten met de Norwegian Spirit


De pracht van het stralende Málaga
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Spirit
Vertrekpoort: Lissabon
Reisduur: 9 nachten
Normale prijs vanaf: 1640.00
Korting: 47 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 869