06 november 2019

Nurlaila Karim & Tony Neef varen mee met Musical Cruise 2O2O

Musicalsterren Nurlaila Karim en Tony Neef, zullen naast de al eerder aangekondigde Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de exclusieve Musical Cruise 2020. Op 28 juni 2020 vertrekken zij, vergezeld van een zeer getalenteerd musical-ensemble en pianist Billy Maluw (The Voíce of Holland) aan boord van het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden & steden.

De Musical Cruise 2020 wordt georganiseerd in samenwerking met Holland America Line. Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan. Ze zijn bijvoorbeeld meerdere malen genomineerd voor een Musical Award.
Samen waren zij onder andere te zien in de musical Miss Saigon, waarin Nurlaila de rol van Gigi vertolkte en Tony en Stanley de rol van Chris en John speelden.
Nurlaila Karim is op dit moment te zien als Donna in de musical Mamma Mia. Tony Neef is dit seizoen te zien in Haal Het Doek Maar Op, terwijl Stanley Burleson is op dit moment in Rome aan het repeteren voor de Queen rockmusical We Will Rock You.

Viking Saga’s

De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020 met de Nieuw Statendam vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 bezoekt het pittoreske dorpje Flàm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 boeken.

9 nachten met de Nieuw Statendam


Geniet van het memorabele Stavanger met Holland America Line
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Nieuw Statendam
Vertrekpoort: Kopenhagen
Reisduur: 9 nachten
Normale prijs vanaf: 1841.00
Korting: 24 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,399

10 nachten met de Nieuw Statendam


Cruise naar Kopenhagen via Stockholm
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Nieuw Statendam
Vertrekpoort: Kopenhagen
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2178.00
Korting: 22 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,699

7 nachten met de Nieuw Statendam


Droomcruise vanuit Amsterdam naar Noorwegen
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Nieuw Statendam
Vertrekpoort: Amsterdam, Nederland
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1537.00
Korting: 22 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,199