21 augustus 2019

Oceania Cruises maakt 2021 cruiseprogramma Europa bekend

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor 2021 bekendgemaakt met Europa en Noord-Amerika routes. In totaal zijn er 110 routes, waarvan er 97 nieuw zijn met 15 nieuwe havens zoals Eskifjördur in IJsland. Typisch voor Oceania Cruises zijn de cruises waarin je vaak twee dagen op een bestemming blijft en de niet vaak bezochte havens. De vier kleinere schepen zullen in het kader van het OceaniaNext programma een upgrade hebben gekregen met daarin vernieuwde hutten en door het gehele schip vernieuwd interieur. De twee grotere schepen zijn op bepaalde vlakken verbeterd.

Terug naar Turkije

Oceania kiest ervoor om Turkije weer te bezoeken met 13 routes die in Istanbul beginnen of eindigen met vaak een overnachting. Turkse steden die bezocht worden zijn Antalya, Bodrum, Efeze, Pergamom en Bozcaada.

De Sirena Exotic Collection neemt cruisereizigers mee naar diverse bestemmingen van Egypte, Israël, Turkije en daarnaast ook naar het Arabisch Schiereiland, India, Myanmar en Indonesië.

De Insignia en de Marina zullen in september 2021 Amsterdam bezoeken. De Marina vertrekt op 20 september vanuit Amsterdam richting Portugal en de Middellandse Zee. De Insignia gaat op 6 september naar New York voor een 15-daagse reis.

De nieuwe routes zijn inmiddels boekbaar. Bij een boeking voor 21 september 2019 ontvang je gratis internet en mag je in het kader van OLife Choice één extra uitzoeken, waaronder gratis excursies, een drankpakket of boordtegoed

 

18 nachten met de Nautica


Ontdek Tokio, Shanghai en Singapore
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Nautica
Vertrekpoort: Singapore
Reisduur: 18 nachten
Normale prijs vanaf: 8380.00
Korting: 45 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 4,609

10 nachten met de Regatta


In 11 dagen naar Vancouver
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Regatta
Vertrekpoort: Vancouver
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 2498.00
Korting: 36 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,599

7 nachten met de Marina


In 8 dagen naar Kopenhagen
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Marina
Vertrekpoort: Kopenhagen
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 2598.00
Korting: 35 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,689