19 maart 2019

Opgefriste Norwegian Sky terug na droogdok

Het cruiseschip Norwegian Sky van Norwegian Cruise Line is teruggekeerd in haar thuishaven Miami na een droogdok van drie weken in Freeport op de Bahama’s. De upgrade behelste o.a. het verbeteren van de gemeenschappelijke ruimtes en hutten met een nieuw design, de toevoeging van meerdere eet- en drinkgelegenheden en de renovatie van het atrium. De aanpassingen maken onderdeel uit van het uitgebreide renovatieprogramma ‘Norwegian Edge’ van de rederij over de gehele vloot.

Tot de talrijke nieuwe eet- en drinkgelegenheden aan boord van de Norwegian Sky behoren de Pinnacle Lounge en de Sushi Bar. Zij maken hun debuut bij Norwegian Cruise Line. Andere toevoegingen zijn The Local Bar & Grill (pub), het Italiaanse La Cucina, Sugarcane Mojito Bar, Topsiders (bar bij het zwembad), Bliss Ultra Lounge, Spinnaker Lounge en een Starbucks winkel. Verder zijn de hoofdrestaurants Palace en Crossings, Garden Cafe, The Great Outdoors, specialisteitenrestaurants Cagney’s en Le Bistro en alle overige bars en lounges onder handen genomen.

Ook de 1.002 hutten hebben een gedaantewisseling ondergaan. Ze zijn uitgerust met nieuwe televisies, USB-uitgangen, nieuw tapijt, kunstwerken, meubels, verlichting en balkonvloeren. De vier Owner’s Suites hebben nieuwe badkamers en bubbelbaden.

Het Atrium is opgefrist met een nieuwe look, waaronder een nieuwe vloer, receptie, excursiedesk en loungezitjes. Ten slotte heeft het zwembaddek een nieuwe vloer, meubels, extra luifels en een gerenoveerd strandgedeelte gekregen.

De Norwegian Sky vaart het gehele jaar door vanuit Miami. Het biedt 3- en 4-daagse cruises aan naar de Bahama’s en 4- en 5-daagse cruises naar de Bahama’s en Cuba met een overnachting in de hoofdstad Havana. Privé-eiland Great Stirrup Cay is ook een vaste stop. De Norwegian Sky is een van de twee schepen in de vloot die een all-inclusive ervaring aanbiedt op geselecteerde afvaarten.

 

11 nachten met de Norwegian Pearl


12-daagse cruise met de Norwegian Pearl vanuit Civitavecchia (Rome)
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Pearl
Vertrekpoort: Athene
Reisduur: 11 nachten
Normale prijs vanaf: 2478.00
Korting: 50 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,239

12 nachten met de Norwegian Jade


Maak een droomcruise naar St. John's
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Jade
Vertrekpoort: Tampa
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 1958.00
Korting: 50 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 979

7 nachten met de Norwegian Joy


Vaar langs het spectaculaire Roatán
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Joy
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1738.00
Korting: 50 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 869