27 september 2020

Princess Cruises in 2021 met 3 Royal-klasse schepen in Europa

Princess Cruises heeft haar nieuwe cruiseprogramma voor haar cruiseschepen volgend jaar in Europa aangekondigd. Er zullen in 2021 3 cruiseschepen uit de Royal-klasse in Europa actief zijn. Hieronder bevindt zich ook het toekomstige schip van de Amerikaanse rederij Enchanted Princess, dat een reeks cruises zal maken in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Britse Eilanden, Canada en New England.

De Enchanted Princess, die later dit jaar officieel zal toetreden tot de Princess-vloot, zal van mei tot september cruisen vanuit Civitavecchia (Rome). Het maakt gloednieuwe reizen van 8- tot 15 dagen waarbij een verscheidenheid aan mediterrane bestemmingen worden aangedaan waaronder Corfu, Kotor, Marseille en Napels. Het schip zal daarna tussen Rome en Barcelona blijven varen, een reeks van 12 daagse mediterraanse cruises.

Sky Princess zal zijn haar eerste seizoen in Groot-Brittannië van april tot september doorbrengen met 9 en 13-daagse Britse Eilanden cruises vanuit Southampton, evenals een reeks reizen van 12 nachten naar Scandinavië en Rusland. Daarnaast zal de Regal Princess van april tot oktober cruisen van Southampton naar een verscheidenheid aan bestemmingen, waaronder IJsland en Noorwegen, de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, de Oostzee, Canada en New England. Het betreft reizen die variëren in lengte van 5 – 25 dagen.

Tony Roberts, vice-president van Princess Cruises Groot-Brittannië en Europa, zei: “Drie Royal-klasse schepen die volgend jaar in Europa varen, waaronder twee vanuit Southampton, getuigt van onze toewijding om Britse en Europese vakantiegangers een verbeterde Medallion klasse-service, nieuwe ervaringen aan boord en een schat aan vakantiemogelijkheden te bieden zonder dat u te ver van huis hoeft te reizen. We zijn echt heel enthousiast dat elke gast deze reizen meemaakt ”

“De toevoeging van de nieuwe routes geeft gasten de mogelijkheid om meer bestemmingen te bezoeken vanuit Southampton dan ooit tevoren, evenals het gemak van een retourvlucht vanuit Rome voor degenen die liever een korte vlucht rechtstreeks naar de zon maken.”

Alle Europa 2021-reizen aan boord van de Regal Princess en de Baltische-afvaarten op Sky Princess zijn nu boekbaar. De nieuwe cruises vanuit Rome aan boord van Enchanted Princess en Britse Eilanden-afvaarten op Sky Princes kunnen begin oktober worden geboekt.