30 september 2019

Princess Cruises komt met nieuwe virtual reality show 5-SKIES

Exclusief voor Princess Cruises is afgelopen periode de nieuwe show ‘5-SKIES’ gecreëerd. De virtual reality productie zal voor het eerst te zien te zijn aan boord van de nieuwste schepen van de rederij, op de Sky Princess en Enchanted Princess.

De cruisereiziger wordt met digitale effecten, acrobatiek, bijzondere decors en unieke kostuums meegenomen naar een virtual reality gaming wereld, waarin hoofdpersonage ‘Gamer 1’ probeert vijf steeds moeilijker wordende levels te voltooien. Tijdens zijn poging om Sky Princess te bereiken ontmoet hij verschillende karakters.

5-SKIES is vanaf 15 november voor het eerst te zien op de 3.660 gasten tellende Sky Princess tijdens het cruiseseizoen in het Caribisch gebied. Het schip zal vervolgens daarna naar Noord-Europa varen en van april tot augustus vanuit Kopenhagen een aantal reizen naar Rusland en Scandinavië maken.

“Door de toevoeging van 5-SKIES aan het entertainmentprogramma aan boord van de Sky Princess en Enchanted Princess bieden wij onze gasten nog meer unieke ervaringen”, aldus Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises.

“Met verbluffende beelden, speciale effecten en een spectaculaire choreografie zal de show tot leven worden gebracht door ons team van getalenteerde zangers en dansers. Hiermee wordt het uitgebreide entertainment aanbod verder verbeterd.”

Na de première van 5-SKIES op de Sky Princess is de productie vanaf juni 2020 te zien op de Enchanted Princess. Het schip wordt dan in Southampton gelanceerd en vaart vervolgens een seizoen in het Middellandse Zeegebied.

Wil je ook cruisen met Princess? Hieronder vind u een aantal cruises met leuke kortingen!

 

16 nachten met de Diamond Princess


Beleef de parels van Montevideo
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Diamond Princess
Vertrekpoort: Santiago de Chile
Reisduur: 16 nachten
Normale prijs vanaf: 3644.00
Korting: 48 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,895

16 nachten met de Diamond Princess


Aanschouw het betoverende Antarctisch Schiereiland
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Diamond Princess
Vertrekpoort: Buenos Aires
Reisduur: 16 nachten
Normale prijs vanaf: 3565.00
Korting: 48 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,854

14 nachten met de Regal Princess


15-daagse cruise naar Marseille
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Regal Princess
Vertrekpoort: Southampton
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 3257.00
Korting: 47 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,726