11 januari 2020

Rederijen helpen Australië met donaties

De schade in Australië door de enorme branden houdt heel de wereld in zijn greep. Talloze hulpacties komen op gang voor mens en dier. Ook de rederijen laten hun goede hart spreken.

Norwegian Cruise Line Holdings

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, waaronder Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises vallen, heeft 250.000 Australische dollar beschikbaar gesteld aan het Australische Rode Kruis. Zo kunnen hulpacties ondersteund worden.

Carnival Corporation

De Carnival Foundation zal namens Carnival Corporation $1,25 miljoen dollar overmaken. Dit bedrag is samengebracht door de Micky and Madeleine Ariston Family Foundation en vijf rederijen die onder Carnival vallen die vaak Australië bezoeken: P&O Cruises Australia, Carnival Cruise Line, Cunard, Holland America Line en Princess Cruises. Het bedrag zal verdeeld worden in 1 miljoen dollar voor urgente hulp. De resterende som van $25.000 gaat naar het Australische Rode Kruis.

“Onze cruisemaatschappijen hebben deze zomer honderdduizenden Australiërs en internationale gasten vervoerd, en dit gebaar is een teken van onze solidariteit met de lokale gemeenschap,” aldus Sture Myrmell, president van Carnival Australia, die bestaat uit verschillende merken van de onderneming die actief zijn in het land. “Als een cruisescheepvaartorganisatie met nauwe banden met Australische gemeenschappen die zich gedurende vele jaren heeft ontwikkeld, zijn we geschokt door de verwoesting door deze aanhoudende ramp. Onze cruisemaatschappijen dragen bij aan het rampenbestrijdings- en herstelwerk van het Australische Rode Kruis vanwege de ervaring van de organisatie bij het omgaan met de gevolgen van natuurrampen en het nationale bereik ervan.”

6 nachten met de Carnival Splendor


7-daagse reis naar Sydney
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Splendor
Vertrekpoort: Sydney
Reisduur: 6 nachten
Normale prijs vanaf: 1082.00
Korting: 35 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 703

10 nachten met de Carnival Sunshine


Maak een droomcruise naar Oranjestad
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Sunshine
Vertrekpoort: Charleston
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1168.00
Korting: 35 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 759

12 nachten met de Carnival Splendor


Geniet van het fascinerende Mystery Island met Carnival Cruise Line
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Splendor
Vertrekpoort: Sydney
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 1400.00
Korting: 31 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 966