28 oktober 2020

Regent Seven Seas Cruises 2022-2023 Voyage Collection verbreekt alle boekingsrecords

Regent Seven Seas Cruises heeft alle boekingsrecords uit haar 28-jarige geschiedenis verbroken met de lancering van de reiscollectie van 2022-2023. De betreffende boekingsdag, 21 oktober, ging van start om 8.30 uur. Deze dag overtrof de reserveringen van het vorige Regent-record, dat in april 2018 werd behaald met de inauguratie seizoen van de Seven Seas Splendor, met bijna 40%. Deze stormloop is een gevolg van de uitgestelde vraag naar luxe cruises. Er blijkt veel interesse in alle bestemmingen, maar met name in reizen naar Afrika, Azië, de Middellandse Zee en Noord-Europa – met de Baltische Staten als meest populaire regio.

De boekingen van de reiscollectie van 2022-2023 lieten ook een toename van meer dan 100% zien ten opzichte van het moment waarop de reiscollectie van 2021-2022 in de verkoop ging in 2019. De rederij had het totaal aantal boekingen van de lancering een jaar eerder, al om 10.00 uur ’s ochtends overschreden.

Grote vraag naar luxe

Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises, over het boekingsrecord: “De buitengewone respons op onze nieuwe reiscollectie laat zien dat er een ongelofelijk grote vraag is naar de unieke ervaring die Regent Seven Seas haar gasten biedt. Luxe reizigers kunnen duidelijk niet wachten om de zee weer op te gaan en de wereld te verkennen – uiteraard terwijl ze genieten van de perfecte en persoonlijke service op onze luxe en ruime schepen. Onze trouwe gasten verspilden in elk geval geen seconde en boekten zo snel mogelijk hun perfecte reisschema en suite. Ze wisten vast nog goed hoe de boekingen op de lanceringsdag vorig jaar in slechts 90 minuten alle eerdere ervaringen overtroffen!”

Dit boekingsrecord volgt Regent’s recordbrekende lanceringsdag voor de 2023 World Cruise op de hielen. Deze cruise liet een verdubbeling van het aantal boekingen zien ten opzichte van de World Cruise van 2022.

148 afvaarten

De collectie van 148 afvaarten van april 2022 tot eind april 2023, biedt zeventien nieuwe havens voor de rederij en 105 walbezoeken met overnachting. Reizigers krijgen toegang tot meer dan 350 UNESCO Werelderfgoedlocaties dankzij de duizenden gratis en ongelimiteerde excursies op de cruises naar Afrika, Arabië, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en Nieuw-England, het Caribisch gebied en het Panamakanaal, de Middellandse zee, Noord-Europa en Zuid-Amerika. Daarnaast omvat de collectie ook twee transoceanische overtochten en vijf Grand Voyages. Alle reisdetails zijn te vinden in de online brochure en zie voor meer informatie ook de video en de website van de 2022-2023 Voyage Collection.