22 juli 2019

Regent Seven Seas Cruises kondigt 121-daagse wereldcruise aan

Regent Seven Seas Cruises heeft de reserveringen geopend voor haar nieuwste cruise genaamd ‘Navigate the World – Elements of the Pacific’. De 120-nachten durende cruise, die in januari 2022 van start gaat, gaat verder dan de voorgaande wereldcruises van Regent Seven Seas Cruises. Startend in San Francisco vaart de Seven Seas Mariner langs 59 havens in 17 landen en biedt daarmee toegang tot 43 UNESCO Werelderfgoed locaties.

Het reisprogramma van onze 2022 World Cruise en de enorme verscheidenheid aan excursies en evenementen zorgen samen voor een ongeëvenaarde ervaring voor het groeiende aantal luxe reizigers die op zoek zijn naar een adembenemende en cultureel verrijkende reis naar Azië en de Pacific”, vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Er is geen betere manier om deze wondere wereld te bereizen dan in het gezelschap van gelijkgestemden terwijl de beste crew alles tot in de puntjes voor je verzorgt.”

‘Elements of the Pacific’

Het thema van de wereldcruise is gericht op het ontdekken van de elementen water, aarde, vuur en ijs, die samen de wereld hebben gevormd door de jaren heen. Reizigers ontsnappen naar het heldere water van de grote oceaan, kijken uit over de wonderlijke landschappen van Australië en Nieuw-Zeeland, proeven van de vurige smaken in Zuidoost-Azië en passeren de machtige Russische vulkanen voordat ze aankomen bij de adembenemende ijsvlaktes van Alaska.

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner zal gedurende 120 nachten een thuis bieden voor haar 700 gasten. Het schip vaart naar 17 landen en 59 havens met 18 overnachtingen in havens, bijna 300 inclusieve excursies en een bezoek aan 43 UNESCO Werelderfgoed locaties. ’s Werelds eerste all-suite, all-balcony cruiseschip is afgelopen jaar uitgerust met een volledig nieuw en hedendaags interieur gekarakteriseerd door Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. De all-inclusive prijzen voor de wereldcruise beginnen op € 56.850,- per gast. Hieronder vallen alle extra’s als zo’n 300 excursiemogelijkheden, een wasserette service, medische assistentie en drie exclusieve ervaringen in Sydney, Ha Long Bay en Tokio. De reis zal worden afgetrapt met een pre-cruise gala in San Francisco.

Interesse in deze wereldcruise? Vraag een o

 

35 nachten met de Seven Seas Mariner


Vaar met de Seven Seas Mariner naar Singapore
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Mariner
Vertrekpoort: Singapore
Reisduur: 35 nachten
Normale prijs vanaf: 20220.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 19,209

21 nachten met de Seven Seas Mariner


22-daagse cruise met de Seven Seas Mariner vanuit Sydney
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Mariner
Vertrekpoort: Singapore
Reisduur: 21 nachten
Normale prijs vanaf: 11947.00
Korting: 4 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 11,469

16 nachten met de Seven Seas Mariner


17-daagse cruise naar Hue
Rederij: Regent Seven Seas Cruises

 

Meer info

Schip: Seven Seas Mariner
Vertrekpoort: Hongkong
Reisduur: 16 nachten
Normale prijs vanaf: 9509.00
Korting: 4 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 9,129