22 oktober 2020

Regent Seven Seas Cruises lanceert 2022-2023 programma

Regent Seven Seas Cruises heeft haar gloednieuwe reisprogramma voor 2022-2023 aangekondigd. De cruiserederij maakt het gasten mogelijk om met alle luxe inclusief van een ongeëvenaarde ervaring te genieten waarbij een verscheidenheid aan zowel tropische als iconische bestemmingen worden bezocht. De met zorg samengestelde Voyage Collection bestaat uit 148 cruises wereldwijd van april 2022 tot eind april 2023.

Cruises variëren van 7 nachten tot de onlangs aangekondigde wereldcruise van 143 nachten in 2023. De Voyage Collection beschikt over 17 maiden calls en 105 nachtelijke verblijven van het schip in een haven.

Enkele hoogtepunten:

  • Het zomerseizoen van Seven Seas Splendor in Scandinavië en de Baltische staten
  • Seven Seas Explorer in de Middellandse Zee, waarbij de havens van Turkije en de Zwarte Zee ontdekt worden
  • De rondreis van Seven Seas Voyager langs Afrika en haar winterseizoen in Zuid-Amerika, inclusief een reis naar Antarctica
  • De zomer van Seven Seas Mariner in Alaska en de 2023 World Cruise
  • Seven Seas Navigator’s Grand Arctic reis en Caribische cruises met twee afvaarten vanuit Bridgetown, Barbados.

Mogelijkheden om de luxe cruise nog onvergetelijker te maken, zijn er in overvloed. Zo kunnen er meer dan 350 UNESCO werelderfgoedlocaties worden bezocht door middel van duizenden gratis onbeperkte excursies aan land. Daarnaast bieden 36 cruises in Afrika, Arabië, Australië, Azië en Zuid-Amerika de mogelijkheid voor een gratis landprogramma voorafgaand of na afloop van de reis die, variërend van 2 tot 3 nachten, gasten genoeg tijd geven om de regio’s bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis te ontdekken.

Recordbrekende 2023 World Cruise

“Het lanceren van een nieuwe Voyage Collection is altijd spannend, maar omdat we weten dat onze gasten graag weer aan boord van onze schepen willen, geïllustreerd door de recordbrekende lancering van de 2023 World Cruise, voelt dit programma extra speciaal aan,” aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Onze gasten zijn gepassioneerd over reizen en het ontdekken van de wereld en ik ben verheugd dat we hen zo’n exotische en uitgebreide keuze aan wereldwijde bestemmingen kunnen bieden, allemaal te ontdekken aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.”

De ongeëvenaarde Regent-ervaring is overal aan boord van de vijf elegante en ruimtelijke schepen te vinden. Met zeer persoonlijke service, fine dining, premium dranken, Wifi, gratis was-service en meer, allemaal gratis.