29 juni 2021

Royal Caribbean brengt Rhapsody of the Seas naar Europa in 2022

Rhapsody of the Seas van Royal Caribbean International gaat in mei 2022 cruises in de Middellandse Zee varen. Het gaat om een mix van routes vanuit Griekenland, Italië, Spanje en Israël. Rhapsody voegt zich bij de eerder aangekondigde Europese line-up van de cruisemaatschappij, waaronder Anthem of the Seas en de gloednieuwe Odyssey of the Seas. Rhapsody of the Seas zal meer dan 25 bestemmingen aan gaan doen op de Griekse eilanden, Zuid-Frankrijk, Italië, Turkije en Kroatië. De nieuwe afvaarten van Rhapsody in de zomer van 2022 gaan dinsdag in de verkoop.

Vanaf 23 mei 2022 gaat Rhapsody de zomer in met cruisevakanties van 7 nachten die vertrekken vanuit Rome en Ravenna, Italië; Athene, Griekenland; en Barcelona, ????Spanje. Passagiers hebben de keuze uit een combinatie van Griekse en Adriatische, Griekse eilanden en West-mediterrane routes met bezoeken aan cultuurrijke, historische havens, zoals Split, Kroatië; Cannes en Nice, Frankrijk; Kreta en Mykonos, Griekenland en Florence en Sicilië, Italië.

In augustus zet Rhapsody vervolgens koers naar Israël, waar het tot en met oktober haar thuishaven in Haifa zal hebben – een primeur voor de cruisemaatschappij. Er worden 3- tot 8-daagse rondreizen aangeboden naar Griekenland, de Griekse eilanden en Cyprus. Passagiers kunnen zich verheugen op bestemmingen als Limassol (Cyprus), Athene (Griekenland), Santorini, Rhodos en Mykonos (Griekenland).

Hoogtepunten aan boord van de Rhapsody of the Seas zijn de zwembaden, bubbelbaden, een klimmuur, een filmscherm in de open lucht en het Vitality Spa & Fitness Center. Er zijn een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van de Italiaanse keuken bij Giovanni’s Table tot Izumi, de sushi-plek op het schip. Daarnaast zijn er een reeks van entertainmentmogelijkheden, bars, lounges en het casino. Kinderen kunnen terecht bij het speciale kinderprogramma Adventure Ocean en de jongste reizigers worden opgevangen in de Royal Babies & Tots Nursery.

 

Cruise met Liberty of the Seas vanuit Fort Lauderdale – 4 nachten


Schip: Liberty of the Seas
Route: Fort Lauderdale / Perfect Day CocoCay / Nassau / Fort Lauderdale
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 647

Cruise met Independence of the Seas vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: Independence of the Seas
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Perfect Day CocoCay / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 658

Cruise met Freedom of the Seas vanuit Miami – 4 nachten


Schip: Freedom of the Seas
Route: Miami / Perfect Day CocoCay / Nassau / Miami
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 656

Cruise met Mariner of the Seas vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: Mariner of the Seas
Route: Port Canaveral (Orlando) / Cozumel / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 717

Cruise met Adventure of the Seas vanuit Galveston – 4 nachten


Schip: Adventure of the Seas
Route: Galveston / Cozumel / Galveston
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 590