31 januari 2020

Royal Caribbean opent Coco Beach Club met drijvende cabanas op privé-eiland

Royal Caribbean heeft vrijdag de nieuwe Coco Beach Club op haar privé-eiland Perfect Day at CocoCay geopend. Voor de eerste keer maakten de passagiers op de Symphony of the Seas kennis met de exclusieve strandclub met privé-strand, openlucht clubhuis, infinity pool, speciaal restaurant en bar en de eerste drijvende cabanas op de Bahamas. De club is toegankelijk via de aanschaf van een dagpas of de huur van een cabana.

Royal Caribbean vierde ook gelijk de heropening van het strand South Beach, dat vrij toegankelijk is voor alle gasten. Het bevat o.a. de eetgelegenheid Snack Shack, drie bars waaronder een drijvende voor de kust en sportfaciliteiten zoals volleybal en beachvolleybal. Met het debuut van de nieuwe locaties komt een eind aan de eerste fase van de 250 miljoen dollar kostende renovatie van Perfect Day at CocoCay.

Er zijn 20 drijvende cabanas op het eiland. Elke cabana beschikt over een eigen glijbaan in de oceaan, een hangmat boven het water, een eethoek, een zoetwaterdouche en een eigen bar. Ook te huur op Coco Beach Club zijn 10 strandcabanas die plek bieden aan maximaal 8 gasten. Ze zijn voorzien van ligstoelen, een eethoek, oplaadpunten, een minikoelkast, snorkelspullen en een bediende die hapjes en drankjes kan serveren.

Het clubhuis is de sociale hub met een bar waar speciale cocktails worden geserveerd, een infinity pool aan de oceaan met ligstoelen in het zwembad, ligbedden en bediening aan het zwembad. Het exclusieve restaurant is alleen gratis toegankelijk voor gasten van de strandclub. Op de kaart staan o.a. verse kreeft, baars en biefstuk met salades, fruit en voorgerechten.

Bekijk welke cruises naar Coco Cay gaan:

 

26 nachten met de Seabourn Sojourn


Cruise met Seabourn naar het romantische Miami
Rederij: Seabourn

 

Meer info

Schip: Seabourn Sojourn
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 26 nachten
Normale prijs vanaf: 11183.00
Korting: 24 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 8,499

11 nachten met de Norwegian Getaway


12-daagse reis naar Civitavecchia (Rome)
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Getaway
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 11 nachten
Normale prijs vanaf: 2554.00
Korting: 37 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,609

10 nachten met de Sirena


11-daagse droomcruise vanuit Dubai
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Dubai
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1884.00
Korting: 13 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,639