30 januari 2020

Seabourn heeft bijzondere line-up van vooraanstaande sprekers in 2020

Ultraluxe rederij Seabourn presenteert haar nieuwe line-up van vooraanstaande sprekers in 2020 als onderdeel van het populaire Seabourn Conversations programma. Het programma aan boord biedt gastsprekers uit verschillende vakgebieden aan. Zo zijn er sprekers uit de entertainment, overheid, journalistiek en kunst.

In 2020 komen zowel sprekers die al eerder te gast waren op Seabourn’s vloot als sprekers die voor het eerst deelnemen aan het Conversations programma. Ze zullen niet alleen hun expertise delen met de gasten, maar ook aanwezig zijn bij de diners, meegaan op avontuur aan wal en openstaan voor informele gesprekken tijdens de reis.

“We zijn altijd blij om zulke ervaren experts aan boord te brengen om onze gasten kennis bij te brengen via Seabourn Conversations,” zegt Chris Austin, senior vice president van Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Onze gasten hebben zelf een interessante achtergrond en genieten echt van het horen over en leren van diverse inzichten, verhalen en perspectieven op verschillende mondiale onderwerpen van sprekers over de hele wereld.”

Enkele sprekers van het Seabourn Conversations-programma 2020 zijn:

  • Bryan Fogel - Seabourn Sojourn, 12-22 maart, 2020 - Fogel, een Amerikaanse filmregisseur, producent, auteur en toneelschrijver, is vooral bekend om zijn documentaire Icarus uit 2017, die in 2018 de Oscar voor Beste Documentaire won.
  • Sarri Tapales - Seabourn Sojourn, 30 maart - 6 april 2020 - De creatieve producent en directeur van ARTKITEKTURA, een festival voor architectuur en kunst in de Filipijnen, produceert programma's over architectuur, ecologie, cultuur en spiritualiteit om "ecologisch design thinking" te promoten.
  • Tim Rice (zie foto boven) - Seabourn Odyssey, reis van 8 april 2020 - Het talent van de Engelse auteur en tekstschrijver Rice heeft hem prijzen opgeleverd bij de Oscars, Golden Globes, Tonys en Grammy. In 1994 werd hij geridderd door Queen Elizabeth II. Hij is misschien wel het meest bekend om zijn samenwerkingen met Andrew Lloyd Webber voor Jesus Christ Superstar, Evita en meer. Zijn productieshow, An Evening With Tim Rice, speelt momenteel op alle Seabourn-schepen.
  • Alison Wright - Seabourn Sojourn, 7-20 mei 2020, Suva naar Honolulu – De bekroonde documentairefotograaf Wright reisde de hele wereld rond om bedreigde culturen te fotograferen. Zij heeft tien boeken uitgegeven, waaronder de bestseller Learning to Breathe: One Woman's Journey of Spirit and Survival.
  • Alan Collins - Seabourn Encore, reis van 5 mei 2020 - Collins, een veteraan met een hoge functie bij de Britse diplomatieke dienst, heeft Groot-Brittannië over de hele wereld vertegenwoordigd in verschillende functies, waaronder als directeur-generaal, handel en investeringen in de VS, ambassadeur in de Filippijnen, plaatsvervangend ambassadeur in Ethiopië en Hoge Commissaris in Singapore, waar hij in 2006 het staatsbezoek van Queen Elizabeth organiseerde.
  • Ted Libbey - 20-28 mei 2020 Honolulu naar San Francisco - Libbey, een van Amerika's meest gewaardeerde muziekcritici, was 15 jaar lang commentator bij NPR's "Performance Today". Hij was directeur Media Arts bij de National Endowment for the Arts, muziekcriticus voor The New York Times en regelmatig een pre-concert spreker in het John F. Kennedy Center for the Performing Arts in Washington, DC.