24 augustus 2020

Seven Seas Explorer in RTL-Z documentaire

Kom binnenkort alles te weten over Seven Seas Explorer, het meest luxueuze schip ooit gebouwd, in een vierdelige documentaire op RTL Z. ’s Werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij Regent Seven Seas Cruises heeft samengewerkt met de onafhankelijke documentairemakers van ITN Productions voor het maken van deze documentaire. ITN is met camera’s aan boord gegaan om kijkers een exclusief kijkje zowel voor als achter de schermen te kunnen geven. Op woensdag 26 augustus is de vierdelige docuserie vanaf 20:30 uur te zien op RTL Z.

Een exclusief kijkje achter de schermen

De documentairemakers zijn mee aan boord geweest van een cruise rond het Iberisch Schiereiland en een cruise op de Baltische Zee. Het eindresultaat is een interessant inkijkje in wat er nodig is om een ultraluxe, all-inclusive cruiseschip te onderhouden. Daarnaast wordt de weelde aan rijkdom aan boord, evenals de gepersonaliseerde service van de crew aan boord van het schip weergegeven.

In de eerste aflevering wordt John Barron gevolgd, de Cruise Director van het schip. Hij maakt zich klaar voor de openingsvoorstelling voor de nieuwe groep gasten. Ondertussen maakt de hoofdbutler, Raju  de Regent Suite klaar voor de volgende gasten die enkel het beste willen en ook verwachten. Aan land verkennen Senior Executive Chef, Michael en Food & Beverage Director, Stephane, lokale Spaanse markten om de meest verse vis te vinden om die later op de dag te serveren in het grootste specialiteitenrestaurant op zee, Compass Rose.

Bekijk ook de overige drie afleveringen om erachter te komen wat er nog meer nodig is om het ultraluxe cruiseschip draaiende te houden. Het uitzendschema op RTL Z is als volgt:

  • Woensdag 26 augustus: aflevering 1 t/m 4, vanaf 20:30 uur
  • Donderdag 27 augustus: herhaling van aflevering 1 & 2, vanaf 00:30 uur
  • Zaterdag 29 augustus: herhaling van aflevering 1 t/m 4, vanaf 20:30 uur

Een ongeëvenaarde ervaring

“We zijn ongelooflijk enthousiast over deze documentaire. Het weergeeft uitstekend het aandacht voor detail, de professionaliteit en hoe hard onze crew werkt om gasten aan boord van Seven Seas Explorer een ongeëvenaarde ervaring te kunnen bieden. Zoals het geval is op elk luxe schip uit de Regent Seven Seas Cruises vloot,” aldus Graham Sadler, Managing Director, EMEA, Regent Seven Seas Cruises.

Seven Seas Explorer werd gedoopt door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Charlene van Monaco in juli 2016.