08 oktober 2020

Silver Moon wordt eind deze maand opgeleverd

Op 30 oktober wordt het negende cruiseschip van Silversea, Silver Moon, opgeleverd. Met de Silver Moon bouwt de ultra-luxe cruisemaatschappij voort op het succes van haar zusterschip Silver Muse.

Arbeiders vanuit de gehele wereld hebben bijgedragen aan de bouw van de Silver Moon. Velen van hen waren ook al werkzaam op de Silver Muse. Tijdens de piekmaanden werkten meer dan 1.000 professionals en 390 bedrijven tegelijkertijd aan het schip op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona.

“Elk onderdeel van de binnenruimtes van Silver Moon is ontworpen om de ervaringen en het comfort van de gasten te verbeteren”, zegt Barbara Muckermann, Chief Marketing Officer van Silversea. “We waarderen het vakmanschap van onze vooraanstaande leveranciers – die allemaal zijn geselecteerd vanwege hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit”.

“Van onze Savoir-bedden tot onze Lalique-kristallen kunstwerken, de fijne details van ons nieuwe schip worden weerspiegeld tijdens onze hele cruise-ervaring. Silver Moon zal grenzen verleggen in de wereld van reizen en ik kijk ernaar uit om onze gasten in de nabije toekomst aan boord te verwelkomen, terwijl ze de authentieke schoonheid van de wereld ontdekken in een nieuwe standaard van comfort”, aldus Muckermann.