19 juli 2019

Succesvolle zeetesten Carnival Panorama in Adriatische Zee

Carnival Cruise Line’s nieuwste cruiseschip Carnival Panorama heeft haar zeetesten in de Adriatische Zee eerder deze week succesvol afgerond. Aan boord waren een contingent aan officieren, technici en ingenieurs die de technische, mechanische en navigatiesystemen grondig hebben getest.

“Carnival Panorama is een prachtige aanvulling op de vloot en ze heeft al haar manoeuvres en testen met vlag en wimpel doorstaan. We kunnen niet wachten om gasten aan boord van dit prachtige schip te verwelkomen”, aldus Carnival Panorama kapitein Carlo Queirolo.

Het schip bevindt zich in de eindfase van de bouw op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Marghera. Na de oplevering komt de Carnival Panorama op 11 december in de vaart met een speciale 3-daagse cruise naar Ensenada vanuit Long Beach. Daarna volgen het gehele jaar door 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera waarbij bestemmingen aangedaan worden zoals Cabo San Lucas, Mazatlan en Puerto Vallarta.

Op de Carnival Panorama zullen diverse innovaties worden geintroduceerd zoals de eerste Sky Zone trampolinepark op zee en een nieuw waterpark ChooseFun WaterWorks, maar ook bekende populaire voorzieningen zoals Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse Brewhouse.

De Carnival Panorama biedt ook een diversiteit aan accommodaties waaronder het Havana-gedeelte met kleurrijke hutten en eigen Cubaanse bar en zwembad; Family Harbor met extra ruime hutten en de Family Harbour Lounge; en de luxe Cloud 9 Spa hutten met speciale voorzieningen en privileges.

 

 

8 nachten met de Carnival Panorama


Bezoek de parels van Mazatlàn
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Panorama
Vertrekpoort: Los Angeles
Reisduur: 8 nachten
Normale prijs vanaf: 1085.00
Korting: 11 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 966